Moskisvet.com
Sofia Vergara

Novice

Takole je videti v tangicah...

J.V.
20. 06. 2013 15.18
29

Latino zvezdnica Sofia Vergara je poznana po svojih mamljivih oblinah, ki se jih je morda sramovala v najstniških letih, danes pa je na njih zelo ponosna in jih zelo rada pokaže. Ko je pred nekaj dnevi poležavala ob domače bazenu, pa je očitno hotela, da je vsa pozornost usmerjena na njeno zadnjico. 40-letna igralka je svoje oboževalce na družabnem omrežju presenetila z vročo poletno fotografijo, ki jo krasi njena čvrsta ritka v tangicah.

Sofia si je privoščila poležavanje ob domačem bazenu.
Sofia si je privoščila poležavanje ob domačem bazenu. FOTO: Twitter
Kolumbijska igralka Sofia Vergara je zaslovela z vlogo v humoristični seriji Moderna družina, k njeni svetovni prepoznavnosti pa so pripomogle tudi številne fotografije, s katerimi rada preseneti svoje oboževalce. Te so namenjene predvsem promoviranju njenih bujnih oblin, s katerimi je omrežila zaročenca tudi Nicka Loeba. Parček te dni uživa v poletju in ob bazenu poležava v družbi prijateljev, Sofia pa je z velikim veseljem skočila v ultra majhen bikini. Da bi bila njena zadnjica lepo porjavela brez neprijetnih črt sončenja, je Sofia izbrala tangice in svoja 'hlebčka' nastavila sončnim žarkom.

Uspeh pripisuje svojim bujnim oblinam

40-letna igralka se ne sramuje dejstva, da so k njenemu uspehu veliko prispevale prav njene obline. "To, da sem lepa ženska in ženska z oblinami, mi je odprlo številna vrata,“ odkrito priznava Sofia in dodaja: "Bilo bi nehvaležno, če bi rekla, da je vse zaradi moje pameti in talenta. Delam že zadnjih 20 let, tako da nekam mora biti za tem.“ Igralka ima pogosto težave z oprijetimi oblekami in pravi, da je le malokatera, katere ni potrebno popravljati. Zaradi bujnega oprsja so ji namreč vse premajhne, da bi pritegnila pozornost še kam drugam, kot le na njen dekolte, pa vedno nosi velike in opazne uhane.

Čaka jo načrtovanje poroke

Sofia si je privoščila malo oddiha preden začne s snemanjem njenega novega filmskega projekta, v katerem ji bo družbo delala tudi igralka Reese Witherspoon. Zvezdnici se bosta preizkusili v vlogah producentk, v filmu pa zaigrali policistko in zapornico. Glede na to, da je Sofia že nekaj mesecev zaročena, pa je verjetno kmalu čaka tudi načrtovanje poročnega dne.

Sofia Vergara
Sofia Vergara FOTO: Twitter

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630