Moskisvet.com
Damjan Murko oddaja Dom in vrt

Novice

Tako živi Damjan Murko: ekstravaganten na odru, kaj pa doma?

A.P.
14. 04. 2021 06.00
0

Damjan Murko ne potrebuje posebne predstavitve, saj ga večina Slovencev hočeš nočeš pozna vsaj po imenu, poleg glasbe pa nase rad opozarja tudi drugače. Le malo je o njem do zdaj ostalo skritega in ena od teh stvari je bil njegov dom. Nič več. Tudi ta danes ni več skrivnost. A če je na odru Murko rad ekstravaganten in kičast, se to ne odraža med njegovimi štirimi stenami.

V času pandemije covida-19 je dom za marsikoga postal pisarna, zato je še kako pomembno, da imamo primeren kotiček, kjer lahko v miru in kvalitetno opravljamo svoje delo. No, Damjan Murko dni resda običajno ne presedi za pisalno mizo, saj sta njegov drugi dom oder in studio, a ker zaradi omenjenega zdravstvene situacije glasbeniki bolj ali ne ustvarjajo v domačem okolju, je tudi Murko velik del tega časa preživel doma. K sreči ima dobre sosede in jih glasbena družina Murko ne moti pretirano.

Damjan Murko: Živim v zavesti slehernega Slovenca
Preberi še
Damjan Murko: Živim v zavesti slehernega Slovenca

Damjan z družino domuje v mestu ob Dravi, kjer živijo že dolgo. Štajerski slavček, ko mu tudi radi pravimo, živi v bloku s štirimi stanovanji, njegov dom pa ima dve nadstropji (t. i. "duplex"). Voditelja oddaje Dom in vrt je nedavno povabil v notranjost in mu razkazal prostore. Med drugim mu je zaupal, da ima dve levi roki, saj se večine tehničnih opravil lotita njegov oče oz. tast, ko gre za gospodinjska opravila in pospravljanje, pa sta v glavni vlogi žena in sin.

Celotno oddajo Dom in vrt si lahko ogledate  na POP TV.
Celotno oddajo Dom in vrt si lahko ogledate na POP TV. FOTO: Dom in vrt
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376