Moskisvet.com
profesorica

Novice

Tako so otipavali profesorico, ona pa ...

N.J.
12. 05. 2014 08.27
28

Na visoki šoli v mestu Lecce se je nadomestna učiteljica matematike pustila otipavati študentom. Ti so jo grabili za zadnjico, jo božali in vlekli za tangice, profesorica pa na njihova dejanja sploh ni odreagirala. Zgodilo se je v Italiji, pred šestimi leti, posnetek pa je zaokrožil po spletu.

Študenta Paolo De Nadai in Francesco Fusetti Nazari iz Padove sta ustanovila spletno stran Scuolazoo.com, na kateri so objavljeni razni posnetki neumnosti, ki jih študenti in profesorji počnejo med predavanji.

Med objavljenimi posnetki se je pojavil tudi sicer že 6 let star posnetek profesorice matematike, 46-letne Stefanie Lombardo, na katerem jo študenti otipavajo, ona pa mirno sedi in se pretvarja, kakor da se nič ni zgodilo. Posnetek si lahko ogledate tukaj.

Profesorica se je odločila študenta tožiti za milijon evrov zaradi poseganja v zasebnost, vendar pa se lahko zgodi, da ju bo sodišče v Padovi spoznalo za nedolžna. Video je bil na strani objavljen namreč šele zatem, ko je bil že objavljen na spletu. Kot je profesorica potrdila tudi sama, pa je vedela, da jo študenti snemajo. Prosila jih je celo, naj posnetke izbrišejo, ker ni bila posneta na način, ki bi ji ugajal. Študentov pa ni nikoli prosila, naj je ne otipavajo in naj je ne snemajo, kar pomeni, da je pristala na snemanje.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497