Moskisvet.com
Vladimir Putin

Novice

Tako si je Putin zlomil nos

A.P.
11. 10. 2019 09.18
0

Politični težkokategornik Vladimir Putin se je v svoji karieri preizkusil v marsikaterem športu. V rani mladosti si je nadel tudi boksarske rokavice, a jih hitro slekel, saj si je na treningu že kmalu zlomil nos.

Potem ko je na že 10. mednarodnem forumu Dežela športa v dar dobil diamantno boksarsko rokavico, se je 67-letni ruski predsednik Vladimir Putin spomnil svojih boksarskih začetkov, na katere pa nima najlepših spominov, saj je kot nadobuden mlad boksar v enem od dvobojev utrpel zlom nosu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

O temi se je razgovoril na forumu v Nižnem Novgorodu, ko je poklepetal z boksarskim podmladkom in predsednikom ruske boksarske zveze, Umarjem Kremlevom, ki mu je tudi izročil omenjeno rokavico.

Vladimir Putin se je preizkusil tudi v boksu, a na koncu pristal v političnem ringu.
Vladimir Putin se je preizkusil tudi v boksu, a na koncu pristal v političnem ringu. FOTO: Profimedia

''Boks je bil moj prvi šport, ki sem ga treniral. Zlomil sem si nos in posledično se je vse skupaj hitro končalo. Nisem šel k zdravniku, zacelilo se je samo,'' je že takrat mačota ''špilal'' Putin, ki pa je priznal, da je preteklo kar nekaj časa, preden je saniral poškodbo, medtem pa že izbral naslednji šport.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Danes je Vladimiri Putin znan predvsem po tem, da ima črni pas v judu, ki ga je prvič osvojil pri 18 letih. Leta 2013 je pri 61 letih osvojil že devetega in s tem prehitel slovitega Chucka Norrisa, ki ima v vitrini "zgolj" osem črnih pasov.

Rusinja z najdaljšimi nogami na svetu osvaja modni svet
Preberi še
Rusinja z najdaljšimi nogami na svetu osvaja modni svet

Poleg juda je Putin tudi velik ljubitelj hokeja in se redno udeležuje tekem v amaterski ligi, kjer igra ob boku prijateljev in nekdanjih profesionalcev. Maja je na ekshibicijski tekmi v Sočiju zabil osem golov, a tudi nerodno padel, potem ko je med pozdravljanjem množice spregledal rdečo preprogo. Še pred tem si je februarja med treningom juda poškodoval prst na desni roki, a tudi v tem primeru ni šlo za nič hujšega.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369