Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Tako seksi, pa preko spleta prodaja svojo nedolžnost

J.V.
30. 04. 2014 13.16
19

Elizabeth Raine se je znašla v središču pozornosti, potem ko je objavila spletno stran, na kateri prodaja svojo nedolžnost. Na strani pa lahko vidite tudi kdo je za seks s svetlolasko ponudil največ!

Dražba bo potekala do 7. maja, ko bo končno znan najvišji ponudnik, ki bo imel to čast, da Elizabeth odvzame nedolžnost. Zanimivo je to, da se trenutno na tretjem mestu nahaja moški iz Srbije, ki je za njo pripravljen plačati kar 300 tisoč dolarjev.

Skrivala je svojo identiteto ...

Elizabeth vse do sedaj ni želela razkriti svoje identitete, pred nekaj dnevi pa objavila svojo fotografijo. Glede na to, da je zelo privlačna svetlolaska, se marsikdo sprašuje zakaj je še vedno nedolžna. Napisala je, da si je vedno želela svoje življenje posvetiti medicini, diplomirala pa je iz biologije.

Prodaja se iz finančnih razlogov

Prodajo nedolžnosti je načrtovala več let in pravi, da se je zaradi tega dobro podučila o prostituciji. In zakaj se je za to sploh odločila? Pravi, da predvsem iz finančnih razlogov, zaradi avanture, erotike, škandala in ker morda izgubi 'pravilo' o izgubi nedolžnosti. Zmagovalec bo moral dokazati, da nima nobene spolno prenosljive bolezni, uporabiti bo moral kondom, ne sme biti nasilen in analni seks ni opcija.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400