Moskisvet.com
zažgala mu je mednožje

Novice

Tako se mu je maščevala!

N.J.
19. 08. 2015 08.08
22

Vsaka oseba se sicer drugače sooča s partnerjevo nezvestobo in ni univerzalnega recepta, kako premagati razočaranje. A to maščevalno dekle je prestopilo vse meje!

Ob tem, ko je izvedela, da jo je prevaral, mu je namreč na spodnjice, medtem ko je spal, hladnokrvno kapnila aceton (odstranjevalec laka za nohte), ki je vnetljiv, nato pa prižgala ogenj. Moški se je zbudil v krikih, dekle pa ga je napadlo še verbalno, vse skupaj posnelo in objavilo na spletu, s čimer je poskrbelo še za javno osramotitev. 

Redki tega posnetka, na katerem je mogoče videti njegov obraz in ime, niso videli na Facebooku, zaradi česar ga bo ta dogodek (poleg tega, da je utrpel opekline), še dolgo spremljal. Na miren spanec lahko po takšnem napadu verjetno za kar nekaj časa pozabi. Njegovega početja nikakor ne zagovarjamo, prepričani pa smo, da se da vsako težavo rešiti na povsem civiliziran način.
 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497