Moskisvet.com
Michelle Hunziker - 8

Novice

Tako mlada, seksi in že babica?

N.J.
08. 06. 2015 11.54
30

Italijanska zvezdnica švicarskih korenin Michelle Hunziker je po treh nosečnostih videti izjemno in še vedno ima telo, ki ji ga zavida verjetno marsikatera najstnica. Prvič je zanosila, ko ji je bilo komaj 19 let in zdaj je njena najstarejša hči Aurora, ki j ima skupaj z Erosom Ramazzottijem, stara prav toliko. Pojavila so se ugibanja, ali bo še pred dopolnjenim 40. letom postala babica?

Sicer 19-letna Aurora še ni noseča, saj seli v Veliko Britanijo in nosečnosti zaenkrat, kot je dejala v enem izmed intervjujev, ne načrtuje. So pa to namigovanja, ob katerih se Michelle le smeji. Švicarska lepotička je bila pri njenih letih že mamica in kot je dejala za italijanske medije, ni bila vesela, če bi postala babica. "Lepo bi bilo, če bi mi pri 38 letih kdo rekel 'babica', ampak mislim, da ima moja hči drugačne načrte in ne bo šla po mojih stopinjah in postala mamica pri 19 letih. Mislim, da ima drugačne načrte," je izjavila Michelle.

Hunzikerjeva, ki ima s Tomasom Trussardijem še dve hčerki – Sole šteje 20 mesecev, Celeste pa 3 mesece - je spregovorila tudi o svojem telesu. "Pri Sole sem se pazila in se zredila le 13 kilogramov, pri Celeste pa sem uživala in pridobila 18 kilogramov. ¾ jih je še ostalo, ampak nočem biti več tako suhljata, kot sem bila prej. Tomaso me je prepričal, da sem lepša z nekaj kilogrami več."

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497