Moskisvet.com
Adolf Hitler Eva Braun

Novice

Tako je seksal Hitler!

N.J.
16. 10. 2014 08.16
38

Hitler naj bi z Evo Braun seksal tako, da se drug drugega sploh nista dotikala in se nista do konca slekla. Razlog naj bi bila njegova fanatična obsedenost s čistočo, trdi pisatelj Martin Amis.

Adolf Hitler Eva Braun
Adolf Hitler Eva Braun FOTO: YouTube
Adolf Hitler - 1
Adolf Hitler - 1 FOTO: Thinkstock

Pisec trdi, da je bil slavni diktator Adolf Hitler pravzaprav aseksualen in nor. Veliko se je že pisalo o tem, da naj bi imel seksualno razmerje s svojo veliko mlajšo nečakinjo, z Evo pa naj bi seksal tako, da sta bila oba karseda oblečena. Amis trdi celo, da naj bi šla zadeva tako daleč, da naj bi Hitler stal na razdalji za eno roko stran od Eve in nato dosegel orgazem že tako, da je ona le privzdignila krilo. Razmerje z nečakinjo Angelo 'Geli' Raubal naj bi bilo podobno. »Ne želim poenostavljati ali biti trivialen, ampak prepričan sem, da o Hitlerjevi spolnosti vemo izjemno malo preprosto zato, ker se ni nič kaj dogajalo. Stalin in Mao – tukaj obstaja vzorec obnašanja, oba sta bila gospodovalna, z velikim apetitom. Pri Hitlerju pa ni ničesar,« je pojasnil. »Si lahko predstavljate Evo, kako prižge cigareto po orgazmu? Pa Hitlerja med nežno predigro, pa v postelji kot energičnega ljubimca? Ne, verjetno ne morete. Normalnost torej izključujemo. Obstajata še dve možnosti – da je bil aseksualen ali pa pač perverzen.« Kot pojasnjuje, so ga zgodovinarji vselej povezovali z izprijenimi fetiši. Ampak resničnih dokazov, ki bi to potrjevali, ni.

Hitler naj bi med drugim z 19 let mlajšo nečakinjo obiskoval restavracije in gledališče, silil naj bi jo, da je urinirala in izločala blato po njem. Po prepiru naj bi se zaprla v sobo in ustrelila. Hitler naj bi po njeni smrti zapadel v depresijo. Dve od njegovih ljubic sta storili samomor, ena je umrla 8 let po poskusu samomora zaradi poškodb, ki si jih je prizadejala, poskus samomora pa se je ponesrečil še eni. V času življenja se je dvakrat zaročil, nato pa se poročil z Evo, s katero naj bi skupaj storila samomor.
 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400