Moskisvet.com
Zagreb

Novice

Tako je moški v Zagrebu žensko rešil pred uničujočim neurjem

M.S.
25. 07. 2023 07.00
0

Zadnje tedne smo v Sloveniji in širši regiji priča silovitim neurjem, kakršnih nismo vajeni. Vremenske neprilike so poskrbele za številne, tudi tragične zgodbe, ta pa sodi v rubriko tistih s srečnim koncem.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Uničujoča neurja, ki so zadnje tedne pustošila po Sloveniji, Hrvaški, Avstriji, Italiji in drugod, so povzročila ne le veliko gmotne škode, ampak povzročala težave tudi ljudem. Iz Zagreba prihaja posnetek silovitega neurja, ki je bičal vse pred seboj, tudi v neurju ujeto Zagrebčanko Snježano, ki pa jo je najhujšega rešil nesebični mladenič, potem ko jo je neurje ujelo lučaj od doma na poti iz službe.

Je med nevihto še vedno treba izklapljati naprave?
Preberi še
Je med nevihto še vedno treba izklapljati naprave?

Mimoidoči neznanec jo je namreč odnesel na plano, potem ko se je oklepala prometnega znaka in ni bila zmožna več sama oditi na varno, moški pa ji je kljub tveganju priskočil na pomoč. Kasneje je svojega junaka spoznala še v lepem vremenu in se mu iz srca zahvalila. Več o 25-letnem heroju in fitnes trenerju Ivanu pa v spodnjem prispevku.

Kako nastane strela?
Preberi še
Kako nastane strela?
Kaj ravnati ob potresu in kaj je trikotnik preživetja?
Preberi še
Kaj ravnati ob potresu in kaj je trikotnik preživetja?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382