Moskisvet.com
Muslimanke

Novice

Razkrito, kako islamski skrajneži zavajajo evropska dekleta!

N.J.
13. 03. 2015 14.10
36

Šarmantni mladi fantje, polni lepih besed in obljub. Britanski mediji so razkrili, kaj je tisto, kar dekleta premami, da odhajajo za žene džihadistov.

džihadist isis
džihadist isis FOTO:

Namen je osvojiti mlada dekleta, naivna, z nižjo samopodobo, jih prepričati,m da zapustijo svoj svet in pridejo v njihov objem.

Kot poročajo brotanski mediji, gre opbičajno za najstnice, ki so aktivne na socialnih omrežjih. Fant, ki 'novači', govori in piše v angleščini in je zelo prijazen do deklet, s katerimi navezuje stik. Najprej naj bi močno hvalil zunanji izgled in dekleta zasuval s komplimenti, nato pa prične z nagovarjanji v smislu: "Čas je, da skriješ svojo lepoto pred drugimi, tako zelo si lepa ..."

Muslimanke
Muslimanke FOTO: Thinkstock
Dekle, imanovano Ayesha, je za britanske medije priznalo: "Navdušili so me na najbolj preprost in učinkovit način." Pogovori se menda ne nanašajo neposredno na vero, temveč se 'snubci' osredotočajo na zunanjost deklet, delijo komplimente in jim laskajo na vse možne načine. Dekleta, ki prej niso bila deležna tolikšne pozornosti vrstnikov, navdušene nad šarmantnimi moškimi začnejo iskati informacije o islamski veri, o ISIS, nekatere se celo spreobrnejo.

Borci, ki snubijo mlada dekleta, stavijo na karto sočutja in herojizma. "Cilj, ki ga postavijo, je en: priti do svojega dragega preden umre. In po tem, ko bo umrl kot mučenik, ga boš spet srečala," je zaupala Ayesha. Nekateri borci so tako prepričljivi, da deklte resnično zapustijo domače in odidejo v svet, kjer nato živijo po njihovih navodilih.

burka
burka FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394