Moskisvet.com
Seks v avtu - 6

Erotika

Tako bizarnega seksa v javnosti pa še ne!

J.V.
12. 11. 2013 08.12
5

Seks na javnih mestih se je za mnoge pare že večkrat izkazal za potezo, ki so jo kasneje obžalovali in zaradi katere so se nekateri znašli tudi na zadnjem sedežu policijskega avtomobila. Pred nekaj dnevi je policija v enem od ameriških mest aretirala par, ki je vinjen seksal na parkirišču pred restavracijo, to pa ni najbolj bizaren del …

Seks v avtu - 7
Seks v avtu - 7 FOTO: Profimedia

V uradni izjavi medijem so na policiji v mestu Loganville povedali, da je bila ženska tako pijana, da je namesto sandala poskušala obuti kar hamburger, ko so ju policisti zalotili med seksom sredi parkirišča. „Mislim, da je po tem jasno, kako pijana je bila,“ je povedal načelnik policije in priznal, da se mu je kaj takšnega zgodilo prvič.

Tako pijana, da je poskušala obuti hamburger

Rachel Gossett in Frank Lucas sta bila zaradi vinjenosti in seksa na javnem mestu aretirana, a sta se kazni zaradi neprimernega vedenja na koncu izognila. Razlog za to je, da je bil njun poltovornjak parkiran v oddaljenem kotu parkirišča in da nista bila popolnoma vidna mimoidočim. Kljub temu pa sta s svojim početjem nekoga zmotila in kmalu je prišla policija. Ko ju je policist prosil, naj pokažeta osebne dokumente, sta se pričela oblačiti, Rachel pa je namesto sandala na nogo 'tlačila' kar hamburger. No, na sodišču se bo verjetno morala pojaviti bolj primerno obuta.

Orgija
Orgija FOTO:

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497