Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Ta seks v avtu se pa ni dobro končal ...

S.C.
24. 08. 2012 09.18
3

V Sarajevu so policisti aretirali dve mladi 'zločinki', ker je ena od njiju nič hudega slutečega 59-letnega gospoda zapeljala, ga zvabila z avtom v gozd, tam pa ga je čakalo nadvse neprijetno presenečenje.

Pretkani sestrični iz Sarajeva, 21-letna Indira Aščerić in 22-letna Ilhana Rizo, sta skovali skrivni načrt, kako bi najlažje prišli do denarja. Irina je predlagala, da bi zapeljala 59-letnega Jusufa, nato pa bi ga oropali. Ker sta bili sami za 'zločin' očitno premalo, sta se jima pridružila še prijatelja Alen in Dino. Ob dogovorjeni uri se je 21-letnica res dobila z nič hudega slutečim in seksa željnim Jusufom in mu predlagala, da se z avtom zapeljeta na bližnje neosvetljeno mesto, kjer se bosta lahko v miru predajala strastem. Toda brž ko je pohoten gospod ustavil avtomobil in si odpel hlače, sta iz teme pridrvela pomočnika, v 'žrtev' usmerila pištolo ter zahteva uro, verižico in denarnico. Ko so dobili svoje, so 'zločinci' pobegnili, a jih je šokirani Jusuf prijavil policiji. Dekleti so že aretirali, a so ju pozneje izpustili, fanta pa še iščejo. Kakšna kazen bo doletela četverico 'iznajdljivih' tatov, pa bo pokazala podrobnejša obravnava.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400