Moskisvet.com
Sam Huang - 1

Novice

Noro! Uspelo mu je z le 270 evri

N.J.
30. 10. 2015 08.02
2

Sam Huang je prepotoval ves svet. Potoval je z letalsko družbo Emirates, eno najdražjih, obiskal je enajst mest v sedmih državah na petih kontinentih v le treh tednih, na pot pa se je podal z le 270 evri v žepu, ki jih je potrošil za prvo vozovnico.

Sam Huang - 1
Sam Huang - 1 FOTO: YouTube

Sam Huang je med leti sedel vselej v prvem razredu, užival ob steklenicah šampanjca, sedel na udobnih luksuznih sedežih, užival v raznovrstnih masažah in se predajal užitkom, o katerih mnogi le sanjamo. Običajno bi moral posameznik za vse to odšteti okoli 55.000 evrov (60.000 dolarjev), njemu pa je uspelo s 270 evri (300 dolarji).

Sam Huang - 2
Sam Huang - 2 FOTO: YouTube
Se sprašujete, kako mu je uspelo?

Sam Huang piše blog o potovanjih. Zbiral je točke s posameznimi leti preko letalskih družb, pa tudi tako, da si je pridobil kreditne kartice, pri katerih ob registraciji novi uporabnik prejme letalske milje. Podpisal je pogodbo z Bank of America, ki ima pogodbo z Alaska Airlines, ta pa sodeluje z družbo Emirates. Huang sicer opozarja, da je za takšno potezo potrebno stabilno finančno stanje. »Če ne morete plačati niti svojih računov vsak mesec, potem se ne igrajte s takšnimi potezami,« pravi.

Sam Huang - 3
Sam Huang - 3 FOTO: YouTube

Kljub vsemu – njemu je uspelo. Odpotoval je od Singapurja do New Yorka in dokazal, da se vse da, če se le hoče.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497