Moskisvet.com
Ilka Štuhec

Novice

Konec je! Štuhčeva je zopet samska.

A.P.
15. 11. 2019 08.36
10

Slovenska kraljica belih strmin in svetovna smukaška prvakinja Ilka Štuhec, ki se po poškodbi vrača v smučarsko karavano, je za revijo Suzy povedala, da se je njena zveza z Benijem Mattijem, ki jo je sicer skrivala več kot leto dni, končala. Zakaj sta se z Mattijem, s katerim je sodelovala tudi poslovno – Mati je namreč tekmovalni direktor pri švicarskem proizvajalcu smuči Stöckli – razšla, ni znano.

Ilka Šuhec je svoje ljubezensko življenje od nekdaj dobro skrivala in o njem v medijih ni veliko govorila, zato pa smo pred časom nekoliko več izvedeli od Mattija.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

"S tem nimava težav, treba pa je bilo razdvojiti profesionalno od zasebnega. O zasebnem življenju v javnosti tudi ne razpravljam," je bil za Večer na začetku leta kratek Švicar.

Hudo bolan smučarski skakalec znova na vrhu skakalnice
Preberi še
Hudo bolan smučarski skakalec znova na vrhu skakalnice

"Seveda ne, zmeraj sem zelo nervozen. A tak sem tudi, ko je na progi Rebensburgova in ko so na startu naša druga dekleta. Ko se pelje Ilka, imam pogosto zelo dober občutek. Ko se zjutraj pogovarjava, mi pove, kako se počuti - in že takrat dobim dober občutek. Nervoza se še pred njenim nastopom izgubi," pa je vodja tovarniške ekipe Stöckli odgovoril na vprašanje, kako doživlja nastope Ilke v primerjavi z drugimi tekmovalkami.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Štuhčeva in Matti sta se spoznala leta 2016, ko se je Ilka odločila za menjavo smuči in je postala varovanka Stöcklija. Na teh smučeh je je drvela tudi Tina Maze. Pred zvezo z Benijem je bila Mariborčanka več let v zvezi z Dejanom Veseličem.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342