Moskisvet.com
Kondom

Novice

Študent v hrani našel uporabljen kondom!

S.C.
02. 01. 2013 13.43
23

Nič nenavadnega ni, če v restavraciji med solato naletite na kakšnega črva ali najdete v hrani človeški las, toda predstavljajte si, da s krožnika potegnete uporabljen kondom. Ravno to se je zgodilo ubogemu študentu.

Kitajsko javnost je nedavno šokirala novica o dogodku, ki se je pripetil v eni izmed študentskih menz v Pekingu. Nič hudega sluteči študent si je za kosilo privoščil riž z mesom in zelenjavo, ko je nenadoma zagledal nekaj nenavadnega. Šele ko je s paličicami "zadevo" izbrskal iz hrane, je ugotovil, da gre pravzaprav za uporabljen kondom. Da, prav ste slišali!

V trenutku mu je zmanjkalo apetita in ves ogorčen je odšel do kuharja, da bi mu pokazal svoje "odkritje", ta je le skomignil z rameni ter dejal, da gre za ovoj klobase in naj ne dela panike. Le kdo bi verjel, da fant v najbolj razburljivih letih ne loči kondoma in ovoja klobase? Razburjen nesrečnik je kondom, ki ga je našel v hrani, fotografiral, posnetek pa s podrobnim opisom pripetljaja objavil na spletu.

Kondom
Kondom FOTO:

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497