Moskisvet.com
Šaljivi stevard

Novice

Stevard med letom pripravil šov, potniki umirali od smeha

A.P.
05. 07. 2019 06.34
6

Splošna zadolžitev stevarda in stevardese na letalu je potnikom zagotoviti udoben let in poskrbeti za njihovo dobro počutje. Stevard na letalu letalske družbe WestJet pa je šel še korak dlje in potnike s svojo komično predstavo med demonstracijo varnostnih ukrepov v primeru izrednih razmer nasmejal do solz.

Potniki letalske družbe WestJet, ki so pred časom leteli na relaciji Calgary–Arizona, si bodo ta let zagotovo zapomnili za vse življenje, saj jih je na krovu pričakal šaljivi stevard Michael McAdam, ki je med letom poskrbel za obilico smeha. Stevardese in stevardi imajo veliko težav, da med demonstracijo uporabe varnostne opreme in dajanjem varnostnih napotkov ohranjajo pozornost potnikov, toda ta stevard teh težav nima.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njegova petminutna predstava, ko je potnikom demonstriral uporabo varnostne opreme in ukrepanje v primeru izrednih razmer, je izzvala obilico smeha in gromek aplavz prisotnih na krovu.

Posnetek najbolj množične kolesarske nesreče v zgodovini
Preberi še
Posnetek najbolj množične kolesarske nesreče v zgodovini

Bil je celo tako zanimiv, da so vsi strmeli vanj tudi ob ''reprizi'' v francoskem jeziku, ko je svoje obnašanje temu primerno prilagodil. Takšno početje pa ni nobena posebnost, saj McAdam to počne že vrsto let.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382