Moskisvet.com
Štefko dobil menstruacijo - 1

Novice

Štefko je prvi moški, ki je dobil menstruacijo!

N.J.
07. 03. 2014 11.14
24

Za letošnji osmi marec je Ana Praznik jutranjega sovoditelja Štefka Bratkoviča presenetila z darilom.

Ana je presenetila Štefka.
Ana je presenetila Štefka. FOTO: Radio Center
"Štefko je za dan žena dobil darilo, ki si ga bo zapomnil za vedno. Cel teden se je pritoževal, kako je mogoče, da imamo ženske svoj praznik, za katerega pričakujemo kaj lepega, fantje pa ne. Nekaj časa sem razmišljala, nato pa sem mu predlagala, da lahko letošnji dan žena praznuje z nami, a le če bo najprej čutil kot ženska. Strinjal se je, jaz pa sem šla v akcijo in priskrbela električni stimulator mišic, ki slednje aktivira do bolečin, ki so primerljive z menstrualnimi krči. Na petkovo jutro sem z njim opremila Štefka in zanj se je začelo žensko jutro," je o svojem presenečenju za svojega sovoditelja povedala Ana.

"Letošnji dan žena zame odpade," je po jutru simuliranja bolečin sklenil Štefko. "To je bilo nečloveško. Obljubljam tudi, da ne bom nikoli več podvomil o smislu obstoja osmega marca, dekleta in žene pa od danes dalje veliko bolje razumem ter seveda cenim. Ve kar bodite sitne in nerazpoložene. Ob takšnih bolečinah včasih ne gre drugače, namesto našega nerganja bi vas morali nositi po rokah in vas pogosteje obdariti s cvetjem in pozornostmi. Vsem skupaj želim en res lep dan žena!"

Štefko dobil menstruacijo - 3
Štefko dobil menstruacijo - 3 FOTO: Radio Center


 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479