Moskisvet.com
Gregor Strasbergar z brado in brki

Novice

Oglas

Ste videli, kakšen je po koncertu leta stopil pred kamere?

PR
10. 11. 2023 05.00
0

Skupina Mrfy je po razprodanem Prazniku, njihovem največjem in najdaljšem koncertu doslej, v preteklih tednih v Londonu snemala nov album. Pevec skupine Gregor Strasbergar, znan pod vzdevkom Štras, se je iz snemanja vrnil povsem neprepoznaven – s košato brado in dolgimi brki.

Se je povsem zapustil?

Na fotografijah in video posnetkih, ki so zaokrožili v javnosti, se Štras pojavlja z dolgo in neukročeno brado, ki bi mu jo zavidal legendarni Jim Morrison. Mnogi so se spraševali, ali se je pevec popolnoma zapustil. 

Gregor Strasbergar Štras z brado in brki
Gregor Strasbergar Štras z brado in brki FOTO: Arhiv naročnika

V intervjuju z Oto Roš za POP IN smo končno izvedeli razlog za nov videz: 

Če si v življenju nikoli ne bi pobril brade, bi izgledala tako. To vsi opazijo. Če pa se nikoli ne bi samopregledoval, tega ne bi nihče opazil, in podal nasvet mladim moškim: Če si mod ne samopregleduješ, je petkrat večja verjetnost, da ne odkrijejo raka. Moje sporočilo je: fantje, dajte se samopregledovati.

Gregor Strasbergar Štras z brado in brki
Gregor Strasbergar Štras z brado in brki FOTO: Arhiv naročnika

Umetna brada, resnično sporočilo

Čeprav je bila Gregorjeva brada umetna, je njegovo sporočilo resnično. Z njim se je pridružil kampanji dm Slovenija Prvi brk, prvi samopregled, ki opozarja na pomembnost rednega samopregledovanja mod pri mladih moških. Mlade moške spodbuja, da postane samopregledovanje del njihove redne rutine, tako kot britje. 

Stvar stila ali stvar zdravja?

Rak mod je bolezen mladih moških, najpogosteje se pojavlja pri moških v starosti 18–35 let. Kampanjo dm Slovenija Prvi brk, prvi samopregled podpira tudi društvo Onkoman, ki poudarja, da redno samopregledovanje mod kar za petkrat poveča možnost zgodnjega odkritja te vrste raka. Kot trdi Štras: Britje je stvar stila. Samopregledovanje pa je stvar zdravja.

Kako pravilno opraviti samopregled, si oglejte TUKAJ!


Naročnik oglasa je dm Slovenija.


Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 328