Moskisvet.com
Samsung pametni telefoni

Novice

Oglas

Ste vedeli, da lahko s telefonom sedaj upravljate tudi vaš dom?

PR
26. 09. 2023 05.00
0

V današnjem hitrem svetu so pametni telefoni postali sestavni del našega vsakdana. Niso več le komunikacijske naprave, temveč so se razvili v zmogljiva orodja, ki nas povezujejo s svetom in izboljšujejo naše vsakodnevne izkušnje.

S prihodom novih telefonov Galaxy S serije, Samsung Galaxy S23 UltraGalaxy S23+ in Galaxy S23, je Samsung ta koncept dvignil na povsem novo raven, saj ne ponuja le vrhunske tehnologije in povezljivosti na več nivojih, temveč tudi trajnosten in uporabniku prijazen pristop k oblikovanju pametnih telefonov.

Stilska revolucija

Samsung Galaxy S23 serija prihaja v štirih sodobnih in elegantnih barvah: fantomsko črni, kremni, sivka in zeleni. Galaxy S23 in Galaxy S23+ imata elegantni zadnji kameri, zaradi katerih je na zadnji strani zmanjšana izboklina kamere. Po drugi strani pa Galaxy S23 Ultra nadaljuje zapuščino priljubljene serije Note z nekoliko manj zaobljeno obliko in vizualno ostrimi robovi. Še več, vključuje cenjeno pisalo S Pen, ki vam omogoča hitro zapisovanje najpomembnejših stvari.

Samsung Galaxy serije S23
Samsung Galaxy serije S23 FOTO: Arhiv naročnika

Serija vključuje kar 12 sestavnih delov, izdelanih iz recikliranih materialov, zaradi česar je ena najbolj trajnostnih Samsung pametnih telefonov do zdaj. Ti materiali so pridobljeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, pridobljene iz zavrženih ribiških mrež in sodov za vodo, ter steklenic iz polietilen tereftalata (PET). Tudi za embalažo izdelka je uporabljen 100-odstotno recikliran papir. Poleg tega serija ponosno nosi certifikat UL ECOLOGO, s čimer potrjuje svojo zavezanost ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

Samsung Galaxy serije S23
Samsung Galaxy serije S23 FOTO: Arhiv naročnika

Medtem ko so oblikovanje in kamere lahko v središču pozornosti, mora pametni telefon uporabnike navdušiti s svojo zmogljivostjo pri vsakodnevni uporabi. Serija v tem pogledu ne dopušča kompromisov, saj vse telefone v seriji poganja najnovejša mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2, ki uporabniško izkušnjo dvigne na povsem novo raven. Izboljšane, zmogljive baterije podpirajo to funkcionalnost: Galaxy S23 ima baterijo s kapaciteto 3900 mAh, Galaxy S23+ baterijo s kapaciteto 4700 mAh, vrhunski Galaxy S23 Ultra pa je opremljen z baterijo s kapaciteto 5000 mAh. Lahko ste prepričani, da bo baterija kos vsem vašim nalogam, tudi med najbolj intenzivno celodnevno uporabo.

Tako kot ni kompromisov pri zmogljivosti, ne sme biti kompromisov pri varnosti podatkov. V sodobnih pametnih telefonih je shranjenih veliko osebnih podatkov, od bančnih kartic in zdravstvenih podatkov do uporabniških imen in gesel aplikacij. Galaxy S23 serija vključuje varnostni sistem Samsung Knox za visoko raven zaščite. 

Nemogoče je postalo resničnost

Telefon pa ni več zgolj sredstvo za komunikacijo, temveč se je razvil v večfunkcijsko napravo, ki povezuje vaš dom na povsem nov način. S sodobnimi pametnimi telefoni lahko nadzorujete osnovne funkcije vašega doma, kot so osvetlitev, ogrevanje in varnost, kar vam omogoča večjo udobnost. Telefon je postal nepogrešljiv del našega vsakdana, ki ga uporabljamo za številne naloge, a hkrati ostaja most med našim fizičnim in digitalnim svetom.

Predstavljajte si, da pridete domov po dolgem delovnem dnevu in z nekaj dotiki pametnega telefona postopoma prižgete luči, prilagodite temperaturo na želeno raven, v ozadju pa se začne predvajati vaša najljubša glasba. Nato prižgete pečico, zaženete robotski sesalnik in pralni stroj. Vse to iz udobja vašega kavča. Takšna raven avtomatizacije in nadzora, ki jo omogoča medsebojna povezanost pametnih naprav, ustvarja harmonično in prilagojeno vzdušje, ki ustreza našim potrebam in željam. 

Samsung Galaxy serije S23
Samsung Galaxy serije S23 FOTO: Arhiv naročnika

In če vedno razmišljate, kaj bi pripravili za večerjo, ne skrbite več, saj SmartThings Cooking misli namesto vas. Ta funkcija, ki je na voljo v aplikaciji SmartThings, ponuja številne edinstvene recepte, prilagojene vašim prehranskim preferencam, ne glede na to ali se prehranjujete vegansko, vegetarijansko ali brezglutensko. Z enostavnimi navodili lahko brez težav pripravite ali spečete katerokoli jed, za katero ste razpoloženi. Čeprav lahko aplikacijo uporabljate samostojno brez pametnih naprav, se brez težav sinhronizira s hladilniki, povezanimi s SmartThings, in Family Hub, štedilniki ali pečicami, kar izboljša vašo izkušnjo upravljanja s hrano. 

Poleg tega se je udobje upravljanja povezanih naprav prek mobilnega telefona razširilo prek meja naših domov. Ne glede na to ali smo na počitnicah obtičali v prometu ali celo na drugem koncu sveta, nam možnost daljinskega upravljanja naprav zagotavlja, da lahko vedno ostanemo povezani s svojimi bivalnimi prostori. Od daljinskega nadzora varnostnih kamer in prilagajanja porabe energije, zagona klimatske naprave, da nas pričaka prijetno ohlajen dom, ko se vrnemo z dopusta, do ogrevanja pečice za popolno pripravljeno večerjo - naši mobilni telefoni nam omogočajo svobodo in prilagodljivost brez primere.

Povezano življenje s SmartThings aplikacijo

Aplikacija SmartThings vam bo olajšala komunikacijo z vsemi povezanimi napravami v vašem domu. Čeprav je Samsung aplikacija razvita za naprave Samsung pa jo lahko povežete tudi na druge naprave in z njimi pametno upravljate svoj dom. Integrirana je z drugimi napravami, ki so označene s simbolom "Združljivo s SmartThings".

Aplikacija SmartThings olajša komunikacijo z vsemi povezanimi napravami v vašem domu.
Aplikacija SmartThings olajša komunikacijo z vsemi povezanimi napravami v vašem domu. FOTO: Arhiv naročnika

Aplikacija deluje tudi v povezavi z revolucionarnim standardom povezljivosti Matter, ki ga podpira več kot 280 svetovnih podjetij, da se lahko sami odločite za najprimernejše domače naprave. Poiskati morate le logotip Matter in povezljivost je zagotovljena. Povsem preprosto jo naložite na svoj mobilni telefon in zaživite novo povezano življenje, ki vas bo navdušilo s svojo preprostostjo. 

Vaš pametni telefon ni več samo telefon. Je vsestransko orodje, ki povezuje vaš dom, izboljšuje vaše vsakdanje življenje in vam omogoča, da živite bolj trajnostno. Samsung Galaxy S23 serija skupaj z aplikacijo SmartThings in gospodinjskimi aparati Samsung zagotavlja brezhibno in inovativno izkušnjo, ki bo revolucionarno spremenila vaš način interakcije z napravami in vašim domom. 


Naročnik oglasa je Samsung

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382