Moskisvet.com
Denis Toplak

Novice

Ste v karanteni zaradi koronavirusa? Denis Toplak pripravlja poseben izziv

M. A.
17. 03. 2020 10.18
2

Nobena skrivnost ni, da Denis Toplak, ki smo ga dodobra spoznali v resničnostnem šovu Kmetija, veliko časa posveti skrbi za svoje telo. Del svojih vadb je že v preteklosti rad delil na svojem Instagramu, zdaj, ko je Slovenija zaradi koronavirusa v karanteni, pa se je odločil, da ljudi bolj aktivno spodbudi k gibanju. In težko se izgovorite, da nimate časa!

Denis Toplak je sicer letos postal tudi eden izmed udeležencev nove sezone šova Zvezde plešejo, kjer naj bi se vrtel z Nino Gerič, a je bila produkcija šova prav zaradi nevarnosti koronavirusa ustavljena le nekaj dni pred njunim prvim plesom. V teh dneh, ko vlada Slovence poziva, da ne odhajajo od doma, če to ni res nujno potrebno, pa se je Denis znašel tako, da telovadi kar doma, k temu pa želi spodbuditi tudi tvoje sledilce.

Top 5 prepirov letošnje Kmetije
Preberi še
Top 5 prepirov letošnje Kmetije

Na svojem Instagram profilu @10deniis, kjer mu sledi že več kot 21.000 ljudi, pripravlja štiridnevni izziv, kot poudarja sam, pa so vaje primerne za čisto vsakega. 'Vaje bodo na začetku osnovne, če bo dober odziv, pa bomo morda potem nadaljevali s še kakšnimi bolj zanimivimi. Danes bomo naredili tri vaje: za spodnji del telesa, zgornji del s trebušnimi mišicami ter eno za stabilizacijo,' nam pove Denis, ki bo prvo vajo opravil ob 16.00.

Denis veliko časa posveti skrbi za svoje telo.
Denis veliko časa posveti skrbi za svoje telo. FOTO: osebni arhiv

Čeprav se je zaradi koronavirusa marsikomu izmed nas življenje, kot smo ga poznali, za trenutek ustavilo, pa številni opozarjajo, da je to čas, po katerem smo hlepeli. Končno imamo več časa zase, za družino in najbližje, prijatelje lahko pokličete tudi prek videoklica in z njimi kakovostno poklepetate. Končno lahko preberete knjigo, ki ste jo že zdavnaj dali na stran, ali pa pogledate serijo, ki ste si jo dolgo želeli. Čeprav ste doma, pa lahko naredite nekaj tudi za svoje telo in dobro počutje. 'Vem, da zaradi nastale situacije ljudje doma nimajo kaj početi, zato bi rad, da se tudi gibajo, da se ne bo samo ves čas jedlo. In tako hitreje mine čas,' še pove Denis, mi pa dodajamo: Zdaj se težko izgovorimo, da nimamo časa za telovadbo! 

Denis bi se moral v tej sezoni šova Zvezde plešejo vrteti z Nino Gerič, a je produkcija šova do nadaljnjega odpovedana.
Denis bi se moral v tej sezoni šova Zvezde plešejo vrteti z Nino Gerič, a je produkcija šova do nadaljnjega odpovedana. FOTO: Miro Majcen
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382