Moskisvet.com
Starejši moški v razmerju z mlajšo žensko

Novice

Nujno potrebujete mlajšo ... Pa jo res?!

N.J.
13. 07. 2017 08.17
14

Stari ste točno toliko, kot se počutite, in čisto nič več, pravijo. Kot kaže, je v tem tudi nekaj resnice. Nedavno opravljena raziskava je namreč pokazala, da tisti moški, ki si omislijo mlajše partnerice, živijo dlje. Ker se ob mlajših počutijo ... mlajši. A vsaka lepa stvar ima tudi svojo temnejšo ...

Starejši moški v razmerju z mlajšo žensko
Starejši moški v razmerju z mlajšo žensko FOTO: Profimedia
Na Danskem so opravili raziskavo, v sklopu katere so ugotavljali, ali to, koliko staro žensko si izberemo za življenjsko sopotnico, vpliva na naše življenje. Kot navajajo v članku na  Economist’s 1843 magazine, kjer omenjajo dansko študijo, so rezultati precej zanimivi. Moški, ki živijo s precej mlajšimi ženskami, namreč živijo precej dlje od tistih, ki živijo z vrstnicami.

A to še ni vse. Žal so tudi slabe strani.

Preden začnete načrtovati, koliko staro dekle boste zdaj poiskali, in preden začnete računati, kolikšna starostna razlika je optimalna, morate vedeti, da zadeva sploh ni tako preprosta. Najprej morate priti do tega, da mlajšo žensko sploh obdržite ob sebi. Naj razložimo.

Ženske naj bi imele raje ob sebi moške približno istih let, medtem ko so moškim običajno najbolj privlačne ženske v poznih dvajsetih, je za ameriške medije pojasnil Christian Rudder, soustanovitelj spletne strani za zmenkarije OKCupid. Pri  parih, pri katerih je starostna razlika manjša, naj bi bila večja verjetnost, da se bodo postarali skupaj, so ugotovili danski raziskovalci. 5-letna starostna razlika naj bi pri parih že povečala možnost razhoda oziroma ločitve za 18 odstotkov v primerjavi s tistimi pari, kjer sta oba rojena istega leta ali sta le kakšno leto razlike, je pokazala raziskava iz leta 2014. Torej – tudi če vam uspe uloviti veliko mlajše dekle, se tu izziv šele začne.

Če želite, da vam 'podaljša življenje', se boste morali najprej prekleto potruditi, da vas ne bo prehitro zamenjala za mlajšega!

Starejši par
Starejši par FOTO:

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497