Moskisvet.com
švedska policistka Mikaela Kellner

Novice

Sredi parka se je policistka nanj spravila kar v bikiniju!

Ma.K.
12. 08. 2016 08.19
28

Švedska policistka Mikaela Kellner se je na dela prost dan odpravila v enega od stockholmskih parkov, da bi s prijateljicami uživala na soncu, a predrzen žepar ji je pokvaril načrte. Varuhinja reda in miru mu ni ostala dolžna ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Žepar, ki se je pred dvema tednoma odločil oropati obiskovalce enega izmed stockholmskih parkov, je za svoje zločinsko dejanje očitno izbral napačen dan ... predvsem pa napačno žrtev. Sredi zelenja so mu namreč najprej v oči padle štiri lepotice, ki so se v bikini kopalkah brezskrbno nastavljale sončnim žarkom. Odločil se je, da se bo izdajal za prodajalca časopisov, prepričan, da jim lahko izmakne kakšno dragocenost. Žal pri tem ni niti slutil, da je ena izmed četverice napol golih žensk policistka Mikaela Kellner. »Prijateljicam sem povedala, da morajo paziti na vredne stvari. A ko je domnevni prodajalec časopisov s hitrim korakom odšel od nas, je začela ena izmed njih pogrešati svoj mobilni telefon,« se incidenta spominja policistka.

Pri tem je žepar eno izmed revij, ki naj bi jih prodajal, spretno uporabil za to, da je pod njo prijateljici izmaknil mobilni telefon, ki ga je imela položenega ob sebi na odeji. Kmalu je svojo domnevno pametno potezo močno obžaloval. Kellnerjeva, ki glede na fotografije, objavljene na družbenih omrežjih, veliko prostega časa preživi v fitnes centru, se je takoj, ko je ugotovila, da je zlikovec prijateljici ukradel telefon, pognala za njim. Oblečena zgolj v bikini kopalke, je žeparja ujela po vsega 15 metrih bega in ga spektakularno podrla na tla. Čez nekaj trenutkov ji je na pomoč pritekla ena od sodelavk, ki se je na prost delovni dan prav tako znašla v parku, in ji pomagala obvladati nepridiprava. Takoj sta poklicali kolege s policijske postaje, ki so žeparja aretirali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Fotografija akcije je v trenutku obkrožila svet

Po spletu je le nekaj minut po dogodku zaokrožila fotogafija spektakularnega obvladanja pobeglega žeparja, ki je poskus kraje mobilnega telefona plačal javno osramočen in najverjetneje tudi s precej bolečinami. Mikaela ga je namreč brez milosti držala trdno na tleh, mu zvila roko in se s kolenom oprla v njegov hrbet. »Poskušal se je osvoboditi, zato sva ga morali s kolegico nekoliko močneje prijeti,« je zapisala v komentar pod priljubljeno fotografijo, ki jo je pozneje tudi sama objavila na svojem profilu Instagram. Dodala je še, da je policistka že 11 let, vendar še nikoli ni lovila prekrškarjev in zločincev, oblečena samo v bikini kopalke. »A tudi če bi bila povsem gola, bi tekla za njim,« je še dodala. No, takega prizora se verjetno ne bi branil nihče med nami.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497