Moskisvet.com
Magaluf seks - 1

Erotika

Seksala kar sredi parkirišča!

N.J.
23. 07. 2014 08.06
8

V medijih je pristal še en posnetek seksa v javnosti. Tokrat se je mlajši par užitkom predajal kar na parkirišču, in to sredi belega dne.

Magaluf seks - 1
Magaluf seks - 1 FOTO: Facebook
Posnetek je nastal na Majorki, kjer sta se britanska avanturista pridružila kopici drugih britanskih perverznežev, ki jim med dopustovanjem na Majorki menda pogosto popustijo zavore, poročajo angleški mediji, ki ne skrivajo dejstva, da so ogorčeni nad ravnanjem mladih. Par je sredi dneva seksal med parkiranimi avtomobili, posnel pa ju je nekdo, ki ju je opazoval skozi okno svojega avta. Akterja naj bi bila stara okoli 30 let, poročajo britanski mediji. "Ko zaključita z akcijo, moški poklekne, ženska počasi vstane, si popravi mini krilo, moški pa ji poda robček," dodajajo.
Dekle se je hvalilo, da je obdelalo 24 moških ...
Dekle se je hvalilo, da je obdelalo 24 moških ... FOTO: Facebook

Magaluf, kjer je nastal posnetek, je sicer del Majorke, kjer je nastalo že več podobnih posnetkov, na katerih spolno občujejo povsem opiti Britanci, nemalo pa jih fotografski objektivi ujamejo, ko skoraj nezavestni poležavajo sredi ceste. Ena izmed mladih dam, ki so se zabavale v Magalufu, se je celo javno pohvalila, kako ga je obdelala kar 24 moškim, ob čemer je bila britanska javnost zgrožena.

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394