Moskisvet.com
oglas

Novice

'Srbskinajstnik' prodaja motor; ne boste verjeli, kaj podari zraven!

N.J.
15. 06. 2016 14.17
15

Na spletnem portalu z malimi oglasi se je pojavil oglas, ki je na družbenih omrežjih sprožil pravi val ogorčenja. Uporabnik namreč prodaja skuter, poleg pa podarja še izjemno neprimerno 'darilo'.

oglas
oglas FOTO:
»Prodajam 2 leti star skuter, kupljen je bil leta 2009, registriran pa 2007, kličite samo resni, zraven dobite kužija - firma: Koker španjel, ima ime: Koki, vedno žalosten, lahko ga vrnete, če bo preveč žalosten, če je pa v redu, ga lahko obdržite,« je zapisal uporabnik 'srbskinajstnik'. »Podarim ga zraven, ker je skozi ob, nad, pred skuterjem in se ne loči od njega, zato moram prodati vse skupaj ali pa nič. Doma imamo tudi Apache skuter, vendar ga Koki ne mara.«

Da bi preverili, ali je oglas resen, smo uporabniku poslali sporočilo, saj mobilne številke ni na voljo, a odgovora še nismo prejeli. Kot je razvidno iz oglasa, je uporabnik oglas objavil 14. 6. 2016 ob 10:50, istega dne pa se je tudi prvič prijavil na spletni strani, tako da obstaja velika možnost, da gre za neslano šalo.

Sicer pa se na spletu velikokrat pojavijo raznorazni neprimerni oglasi. Nekaj bizarnih slovenskih oglasov najdete tudi TUKAJ.

oglas
oglas FOTO: 
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492