Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Sicer samozavestna Eva se grozno boji seksa

U.S.
18. 06. 2013 09.49
0

Med snemanjem, seveda. Čeprav je v svojem zadnjem filmu The Place Beyond the Pines zaigrala ob svojem izbrancu Ryanu Goslingu, je igralka Eva Mendes medijem potožila, kako zelo neprijetno se počuti vsakič znova, ko mora odigrati kakšne intimne seksi prizore.

Snemanje ljubezenskih prizorov igralko Evo Mendes vedno spravi v nelagoden položaj. Ko samo pomisli, da se bo morala pred kamerami znova razgaliti ali se s kom valjati po postelji, jo zvija v trebuhu. 39-letna igralka je medijem priznala, da jo vsakič znova daje posebna tesnoba: "Ljubezenski prizori so zame strašljivi. Vedno imam pred snemanjem mešane občutke, prav nelagodno se počutim," je potarnala. Kdo bi si mislil, da je gola Eva za kamerami tako nesamozavestna, ko pa pred njimi deluje tako navdušeno.

Snemanje ji je olajšal njen dragi

No, tokrat ji je bilo med snemanjem filma The Place Beyond the Pines vseeno nekoliko lažje, saj je nasproti nje stal njen izbranec, igralec Ryan Gosling. "Poznala sva se že več let, preden sva skupaj snemala. Lahko ste z nekom zelo dober prijatelj, pa se med snemanjem ne bosta nikakor ujela. Ryana spoštujem in tudi tokrat mi je bil v veliko pomoč," je pojasnila latino igralka, ki si je v neprijetnih situacijah že pomagala z vodko. "Režiser mi je predlagal, naj si jo malo natočim. To sem tudi storila," je razkrila, kako najlažje prebrodi začetno krizo.

Seksapil ni edino, kar skriva

Evo pa iz tira vržejo tudi komplimenti posameznikov, ki ji laskajo, kako zelo seksi je. "Moj seksapil je samo ena od mojih lastnosti. To je samo ena stran mene, nikakor pa to ni edina," je pojasnila lepotica, ki je sicer med štirimi stenami rada gola. "Sem Kubanka, kjer je zelo vroče. Zakaj torej ne bi bila gola?" je že pred leti priznala.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400