Moskisvet.com
Luka Modrić

Novice

Sprehodite se po razkošnem domovanju Luke Modrića

A.P.
16. 12. 2019 11.54
0

Hrvaški nogometaš Luka Modrić, ki je nedavno titulo najboljšega nogometaša na svetu predal Lionelu Messiju, ima ne le razkošen nogometni talent, kar dnevno dokazuje na zelenicah, dolgoletni član madridskega Reala, ki se je rodil v skromni hišici pod Velebitom, si je nedavno kupil razkošno domovanje v prestolnici Madrida.

Luka Modrić, ki pred javnostjo skrbno skriva zasebno življenje, je nedavno ''prekršil'' lastno pravilo in medije povabil v svojo novo domovanje v Madridu, ki stoji v prestižni soseski La Moraleja na obrobju mesta, kjer sicer živi vse od prihoda v špansko prestolnico leta 2012. Tako kot na igrišču, je imel tudi v tem primeru kaj pokazati. Vas zanima, kaj je prejel za cca. 12 milijonov evrov?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dom, ki šteje devet spalnic, prav toliko kopalnic, moderno telovadnico, sobo za masažo, delovni prostor s pogledom na čudovit vrt, notranji in zunanji bazen, kinodvorano, ki lahko gosti celotno ekipo Reala (18 sedežev), garažno hišo za deset jeklenih konjičkov, ''stekleno'' vinsko klet, sobano za otroke s plezalno steno, gugalnicami in televizijo, apartma za goste, velik vrt, ograjeno zunanje igrišče, crossfit dvorano, kvartet sob za služničad in prestiž na vsakem centimetru.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Novo dvonadstropno posestvo 34-letnega vezista in očeta treh otrok se razteza na 10.000 kvadratnih metrih, medtem ko se je vila razkomotila na 2.700 kvadratih. Za primerjavo, nogometno igrišče se v povprečju razteza na 7.140 m2.

Luka Modrić je z Vanjo Bosnić poročen od leta 2010.
Luka Modrić je z Vanjo Bosnić poročen od leta 2010. FOTO: Profimedia

Z nakupom je Hrvat več kot nakazal, da bo tudi po koncu nogometne kariere – pogodba z Realom mu poteče čez leto in pol – ostal v osrčju Pirenejskega polotoka.

Dončić zaradi izbire dresa okaral Modrića
Preberi še
Dončić zaradi izbire dresa okaral Modrića
Modrić je leta 2018 prejel prestižno nagrado Ballon d'Or.
Modrić je leta 2018 prejel prestižno nagrado Ballon d'Or. FOTO: Profimedia

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382