Moskisvet.com
spoznaj karcher center kusljan

Novice

Spoznaj Karcher center Kušljan!

M.S.
29. 12. 2022 08.00
0

Ime Kärcher pomeni moč, kakovost in inovativnost po vsem svetu. Ta blagovna znamka s svojimi napravami in stroji postavlja standarde strokovnosti čiščenja. Ker so te vrednote zelo podobne njihovim, se je v družini Kušljan razvil poseben odnos do znamke Kärcher.

Kärcher center s predanostjo

Če se v svetu visokotlačnih čistilnikov in drugih naprav za čiščenje in urejanje prostorov ter okolice še ne znajdete najbolje, potem je pravi čas, da spoznate Kärcher center Kušljan

Tam so pod eno streho zbrane vse naprave in pripomočki, ki jih ponuja blagovna znamka Kärcher. Toda tu se njihova odličnost šele začne.

Spoznaj Karcher center Kušljan
Spoznaj Karcher center Kušljan FOTO: Arhiv naročnika

V centru te namreč čakajo strokovnjaki, ki ti svetujejo, katera naprava je za tvoj izziv najprimernejša. Nakup lahko opravite kar tam ali pa se odločite za nakup z nekaj kliki v spletni trgovini. 

Najboljše pri vsem pa je to, da se vedno lahko zanesete na pomoč, svetovanje in servis, tako da bodo tvoje naprave vedno brezhibne – v garanciji in izven nje.

Več kot le trgovina

V trgovini Kärcher centra Kušljan najdete napravo za vsako opravilo v svojem domu. Tu si lahko ogledate in kupite najbolj prodajane produkte Hobi in Profi programa

Na voljo so vam čistilne naprave za prav vsako potrebo, že od metle naprej: 

- visokotlačni čistilniki,
- stroji za pometanje in sesanje,
- čistilniki oken,
- sesalniki,
- čistilniki preprog,
- parni čistilniki,
- naprave za čiščenje s suhim ledom,
- oprema za delo na prostem in še veliko drugih naprav in dodatkov.

Če želite visokotlačni čistilnik kupiti kar iz udobnega domačega naslanjača, lahko storite prav to. Prenovljena spletna trgovina namreč omogoča preprost sprehod med več kot tisoč izdelki. 

Karcher Kušljan spletna trgovina
Karcher Kušljan spletna trgovina FOTO: Arhiv naročnika

Z iskalnikom poiščete želene aparate, kose dodatne opreme, in jih preprosto dodate v nakupovalno košarico, ali pa jih primerjate s podobnimi izdelki v spletni trgovini. 

Naj omenimo še, da je pri njih dostava za nakupe nad 50 € brezplačna. Za vašo kar najbolj prijetno izkušnjo se neprestano trudijo z izboljšavami in najbolj izpopolnjenimi pristopi sodobne digitalne tehnologije.

Kärcher Servis

Cilj, ki ga ima Kärcher center Kušljan, je celovito pomagati posameznim strankam in podjetjem, da najdejo napravo ali čistilni sistem, ki bo zadovoljil njihove potrebe in želje. 

Še posebej pomemben pa je zanje Kärcher servis, ki izpolnjuje najvišje zahteve proizvajalca Alfred Kärcher GmbH. Storitev je v svetu Kärcher naprav obljuba, ki temelji na zaupanju. 

Ko nekdo postane lastnik Kärcher naprave, mu center Kušljan zagotavlja zanesljivo napravo, vrhunsko tehnologijo in predvsem varnost – da bo ta naprava služila svojemu namenu, ne glede na vse. 

Kärcher center Kušljan je pravi partner pri nakupu, vzdrževanju in servisih.

Kärcher center Kušljan je pravi partner za domače mojstre in profesionalce.

Kdo je center Kušljan?

Družinsko podjetje Kärcher Center Kušljan d. o. o. ima tradicijo, dolgo več kot 40 let. Njegov nastanek sega v same začetke razvoja visokotlačnih čistilnikov priljubljene znamke Kärcher. 

Kot prvi Kärcher servis na območju Balkana (najprej kot Kušljan Stanko s. p., pozneje KUŠLJAN d. o. o.), iz dneva v dan izboljšujejo svoje storitve in strankam omogočamo najboljšo uporabniško izkušnjo. Tako je leta 2018 nastal prvi Kärcher center v Sloveniji.

Karcher center Kušljan
Karcher center Kušljan FOTO: Arhiv naročnika

 Začetnik podjetja je Stanko Kušljan, ki se je z visokotlačnimi čistilniki srečal kot elektromehanik. Leta 1973 se je podal na samostojno pot in se preusmeril v proizvodnjo in servis visokotlačnih čistilnikov. Na domačem dvorišču je začel najprej s popravili, nadaljeval pa tudi s prodajo. 

Dandanes podjetje ves čas zaposluje okrog 10 sodelavcev, prodaja pa poteka v modernem centru v Šentjerneju in na spletu, s čimer podjetje dokazuje, da je kos sodobnim izzivom in da zna nove tehnologije obrniti sebi in svojim strankam v prid

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497