Moskisvet.com
Princ Harry

Novice

Princ Harry + seks škandal = spet?!

J.V.
06. 11. 2013 14.30
28

Vsi vemo, da je britanski princ Harry veliki šaljivec in žurer, ki je v preteklosti zakuhal že kar nekaj škandalov, predvsem na račun svoje velike želje po zabavi. In zato ni prav nič nenavadno, da so se pojavili tisti, ki se radi pošalijo tudi na njegov račun. Kar pa se ne konča najbolje …

Princ Harry
Princ Harry FOTO: YouTube

Le kdo se ne spomni lanskoletnega škandala, ki so ga povzročile gole fotografije britanskega princa Harryja med divjo zabavo v mestu greha. Takšni in podobni incidenti, ki jih je Harry v preteklosti zakuhal, so sedaj postal navdih za seks šale na njegov račun.

Seks šala povzročila škandal

Ene od teh se je pred kratkim domislil tudi voditelj oddaje 'Fresh Meat' na britanski televizijski postaji BBC, a je kmalu na lastni koži občutil posledice svoje predrznosti. Britanski voditelj Jack Whitehall je prestopil mejo, ko je v svojem šovu izjavil: „Odpeljal te bom na mesto v bližini King's roada, kjer je princ Harry dobil 'hand job' od asistentke Abercombie & Fitch.“

Na BBC-ju ga zagovarjajo

„Mediji ne bi smeli vključevati kraljeve družine v takšen kontekst. To je popolnoma neprimerno in žaljivo,“ so se glasile kritike. Kljub temu pa vodilni na BBC-ju branijo humor svojega voditelja. „Šov je že od samega začetka mišljen kot kombinacija drame in komedije. Jack je to izjavil v kontekstu epizode, ne privatno,“ so povedali v uradni izjavi medijem.

Na račun princa Harryja kroži kar nekaj pikantnih šal.
Na račun princa Harryja kroži kar nekaj pikantnih šal. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394