Moskisvet.com
Lady Gaga v Berlinu - 1

Novice

Spodrsljaj z garderobo razkril več, kot je hotela!

M.Č.
25. 10. 2013 14.54
2

Lady Gaga je nedavno prispela v Berlin, kjer je premierno predstavila novi album Artpop. Da bi pokazala novo tetovažo, je bila njena obleka izjemno kratka. Tako kratka, da nenavadne oprave in tetovaže ni opazil nihče, saj je razkrivala pevkine spodnje hlačke.

Lady Gaga v Berlinu - 2
Lady Gaga v Berlinu - 2 FOTO: Profimedia

Približno 500 oboževalcev Lady Gaga se je nagnetlo okoli hotela Ritz v Berlinu, v katerem se je pripravljala na koncert. Vsi ti oboževalci pa so videli več, kot so pričakovali. Njen kostum je poleg tetovaže in nog namreč razkril še spodnje perilo.

Če se spomnimo nekaterih kostumov, ki jih je pevka že oblekla in z njimi šokirala, bi lahko rekli, da je rožna obleka, zapeta do vratu, pravzaprav popolnoma nedolžna.

Lady Gaga, ki je vse prej kot povprečna, je tokrat poskrbela za lep pogled na noge, tetovažo, katero si je privoščila ob obletnici prvega albuma in na spodnje perilo. Zadnjega morda ni pokazala namenoma, saj si je mednožje nenehno skušala zakriti z roko.

Novi album 27-letnice bo izšel 11. novembra letos, premierni koncert ob njegovi promociji pa se je odvijal v kultnem tehno klubu Berghain, za katerega pravi, da je njen najljubši.

Lady Gaga v Berlinu - 1
Lady Gaga v Berlinu - 1 FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497