Moskisvet.com
Ivica Kostelić

Novice

Šokiran nad odločitvijo

N.J.
14. 06. 2013 15.35
12

Svetovna smučarska zveza je odločila: klasične kombinacije kot discipline v smučarskem pokalu ne bo več. Hrvaški šampion Ivica Kostelić, ki po operaciji kolena počasi okreva in počasi že začenja z vadbo, da bi ohranil formo za novo sezono, je nad odločitvijo dobesedno šokiran in pravi, da je to ena izmed najbolj eumnih odločitev v zgodovini smučanja.

"To je ena najbolj neumnih odločitev v zgodovini smučanja, če pa ne morem ničesar spremeniti, se moram z odločitvijo sprijazniti. Neumno bi bilo izgubljati energijo s tem," je povedal jezni hrvaški smučar.

Ivica Kostelić trenutno okreva po operaciji kolena in skrbi, da bo ohranil formo za naslednjo sezono. "Vožnja s kolesom je trenutno edina kondicijska vadba, ki jo lahko izvajam. Sicer pa delam vaje za ravnotežje in se počasi pripravljam na počepe z obremenitvijo. Urnik imam zelo zaseden, zato mi ostaja le malo časa za učenje in igranje kitare," je povedal v intervjuju a Večernjak in dodal, da bo počasi začel tudi z resnimi treningi. Julija naj bi odpotoval že v Zermatt, kjer bo začel tudi s treningi na snegu.
 

Ivica Kostelić
Ivica Kostelić FOTO: Damjan Žibert

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630