Moskisvet.com
Lady Gaga simulirala seks - 3

Novice

Šokirala: zvezdnica sredi nastopa šla na kolena in ...

J.V.
02. 10. 2014 13.28
20

Nastop Lady Gaga v oddaji Saturday night live je dvignil kar nekaj prahu, predvsem po zaslugi seksa, ki sta ga sredi odra uprizorila skupaj s slavnim r'n'b pevcem R. Kellyjem. Gaga najprej kleči na tleh in simulirala oralni seks, še bolj vroče pa postane, ko se znajde pod njim.

Lady Gaga simulirala seks - 3
Lady Gaga simulirala seks - 3 FOTO: You Tube

Če ni gola, pa na odru simulira seks, Lady Gaga očitno ni zmožna pripraviti enega normalnega nastopa. Tokrat je kontroverzna pevka nastopila v oddaji SNL in predstavila svojo zadnjo uspešnico z naslovom 'Do what u want', ki jo poje v duetu z R. Kellyjem. Medtem ko se njen nastop začne povsem normalno, pa se to spremeni v trenutku, ko se ji na odru pridruži pevec. Gaga pred njim kleči in simulira oralni seks, v studiu pa postane še bolj vroče, ko se on na njo uleže.

Pevka je sicer pred dnevi priznala, da je ne bi prav nič motilo, če bi se njej in njenemu izbrancu Taylorju Kinneyju v postelji pridružila druga ženska. "To bi bilo zelo zabavno," pravi Gaga in dodaja, da je v svoji zvezi sicer monogamna. "Nobene potrebe nimam, da bi seksala z drugimi moškimi. Moja zveza je monogamna in skupaj se imava super. Taylor je čudovita oseba." Priznava, da je bil on tisti, ki ji je stal ob strani, ko se je borila z odvisnostjo od drog in številnimi drugimi problemi. "Neverjeten je."

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400