Moskisvet.com
živi mrtvec

Novice

Šokantni posnetki: uporabnike spreminja v žive mrtvece!

N.J.
14. 02. 2014 11.44
65

Kanibalistična droga, ki uporabnike spreminja v žive mrtvece. Tudi tako bi lahko poimenovali nevarno drogo krokodil, ki je derivat morfija in predstavlja mnogo cenejšo različico heroina. POZOR, VSEBINA NI ZA OBČUTLJIVE!

Krokodil velja za eno najbolj smrtonosnih in grozovitih oblik droge. Je trikrat močnejši kot heroin in desetkrat cenejši. Smrtonosni koktajl tablet proti glavobolu, bencina, klorovodikove kisline, razredčila in rdečega fosforja. Zaradi vseh kemikalij postane koža odvisnikov siva in luskasta - podobna krokodilji. Dolgotrajnejša uporaba povzroča gangrene in gnitje tkiv.

krokodil
krokodil FOTO:

Droga, o kateri so do pred kratkim poročali večinoma le iz nam oddaljenih držav pa se je pojavila tudi v sosednji Italiji, natančneje Padovi. Policisti so zaplenili pol kilograma substance, mešane z barbiturati. Gre za depresorje osrednjega živčevja, ki vplivajo na možgane in osrednje živčevje tako, da delujejo pomirjevalno, uspavalno, anestetično in proti krčem ter povzročajo odvisnost.

Krokodil pa ni zastonj imenovan tudi 'kanibalistična droga'. Substanca si je takšno ime prislužila ne le zaradi videza kože, ki ga povzroči in razjed, temveč tudi pogubnih učinkov na živčni sistem, ki sprožajo kanibalistične poteze uporabnikov.

Kako grozljivo krokodil vpliva na obnašanje njenih uporabnikov, si lahko ogledate vprvem posnetku, na katerem se je ženska pod vplivom te substance spremenil v pravega živega mrtveca - izgubila je nadzor nad gibanjem in celotnim telesom. Drugi posnetek pa prikazuje grozljive poškodbe tkiva in kože, ki ga povzroča krokodil. Pozor, ne prvi in ne drugi video nista primeren za občutljive osebe, saj prikazujeta izjemno nazorne prizore!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (65)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382