Moskisvet.com
Daniel in Monique

Novice

Šok v Braziliji – v hiši Big Brotherja naj bi posilili to dekle

K.Š.
17. 01. 2012 11.12
38

V skoraj vseh hišah Big Brotherja po svetu se je že vsaj enkrat zgodilo, da je prišlo do seksa. Navadno se parčki skrijejo pod rjuhe in opravijo svoje na čim bolj tih način. V Braziliji pa je prišlo do škandala, saj naj bi eden od tekmovalcev dejansko posilil svojo sostanovalko.

Daniel in Monique
Daniel in Monique FOTO: YouTube
Gledalci brazilskega Big Brotherja so zgroženi, ker naj bi se v hiši zgodilo čisto pravo posilstvo. Nekaj dni po začetku oddaje so ustvarjalci le te tekmovalce razveselili s precejšnjimi količinami alkohola. Prav ta naj bi bil povod za nočno dogajanje, med katerim pa naj bi prišlo celo do posilstva.
Monique in Daniel sta si bila že od samega začetka zelo všeč. Tisti večer pa je Monique spila veliko preveč in kar naenkrat se je znašla med rjuhami s postavnim Danijelom. Ta pa naj bi jo izkoristil in naj bi proti njeni volji imel z njo spolni odnos.
Gledalci, ki so v živo spremljali dogajanje, trdijo, da je bilo slišati, kot da bi se pod rjuhami dogajalo pravo posilstvo.
To sceno so ustvarjalci seveda cenzurirali in jo izrezali iz posnetkov oddaje. Daniel in Monique sta morala odgovarjati na vprašanja ustvarjalcev in Monique je zatrdila, da je Daniel ni posilil.
Kasneje pa je svojim sostanovalkam obupano priznala, da se ne spominja in da ne ve, kaj se je sploh dogajalo.
Daniel je bil izključen, Monique pa se še zmeraj poteguje za glavno nagrado. Kakorkoli že – prav ta dogodek, ki naj bi se zgodil v hiši, je dvignil gledanost oddaje.
Kaj se je resnično dogajalo v zatemnjeni sobi in pod rjuhami pa verjetno (razen Daniela, Monique in ustvarjalcev oddaje) ne ve nihče.
Med Monique in Danijelom je iskrica preskočila že takoj na začetku oddaje.
Med Monique in Danijelom je iskrica preskočila že takoj na začetku oddaje. FOTO: YouTube

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497