Moskisvet.com
Incest

Novice

Šok: oče in hči spočela tri otroke!

N.J.
20. 05. 2014 11.15
12

Do 14. leta starosti, je oče živel povsem ločeno od svoje hčerke. Čez leta pa sta se ponovno zbližala. In to tako zelo, da sta se zapletla v razmerje in spočela tri otroke!

Incest
Incest FOTO: iStockphoto

57-letnik iz Huddersfield v Angliji je živel ločeno od svoje hčere vse od njenega rojstva. Ko sta se pozneje sestala pa sta se tako močno zbližala, da je med njima preskočila iskrica. Zaživela sta skupno življenje, ona pa mu je rodila tri otroke.

Dekle je od rojstva mislilo, da je njen očim v resnici tudi njen pravi oče. Ko je izvedela, da je njen krvni oče nek drugi moški, pa si je zadala cilj, da ga poišče. Ko ga je končno našla, se je takoj preselila k njemu in se zapletla z njim v razmerje. Prvi njun otrok se je rodil leta 2002, drugi leta 2003, leta 2005 pa je oče dobil poziv s sodišča v Leedsu zaradi incestnega razmerja s hčerko. A se on ni zmenil za to in razmerje s hčerjo nadaljeval. Leta 2010 je hči tako rodila še tretjega otroka, zatem pa so oblasti močneje pritisnile na moškega. Sprožen je bil postopek proti moškemu. Sodili so mu za 10 spolnih prestopov, vključno z incestom, spolnim nasiljem in neprimernim vedenjem, na podlagi tega pa ga je sodišče obsodilo na štiri leta zaporne kazni.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382