Moskisvet.com
majhen penis

Novice

Ojoj, žena ga ne bi mogla bolj osramotiti ...

N.J.
26. 09. 2014 14.02
19

Da bi dokazala nedolžnost svojega moža, poštarja, obtoženega, da je mladoletnici ob dostavi pošiljke pokazal penis, se je žena lotila prav nenavadne obrambe.

Izdala ga je dolžina ...
Izdala ga je dolžina ... FOTO: Thinkstock

Mladoletno dekle iz mesta Leer na severozahodu Nemčije in njena mati tožita poštarja Herberta O., ker naj bi deklici med dostavo pošiljke leta 2013 pokazal penis. Moški naj bi si odpel zadrgo in razkazoval svojega korenjaka, a kot kaže, gospod v hlačah sploh nima dovolj velikega, da bi ga pokazal.

Soproga 53-letnega poštarja je med zaslišanjem dejala: »Oprosti, dragi, ampak tvoj sploh ni dovolj velik, da bi ga lahko pokazal skozi odprto zadrgo hlač.« Sodnica je odredila meritve penisa obtoženega. Predloga obrambe, da naj moški kar poroti pokaže svoj spolni ud, ni odobrila. »Če se žena tako izrazi pred sodiščem, potem se moram na to odzvati. Najbolj preprosto bomo to vprašanje rešili, če sodna medicina v Oldenburgu poda mnenje in potrdi, koliko centimetrov meri v dolžino,« je obrazložila svojo odločitev.

Medtem ko čakajo na uradne meritve penisa, verjetno obtoženemu ni prav nič prijetno ...
 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400