Moskisvet.com
Snopp Dogg in Paul Gascoigne

Novice

Snoop Dogg užalil slovitega nogometaša, ta mu ni ostal dolžan

A.P.
28. 06. 2019 14.32
0

47-letni legendarni raper Snoop Dogg, ki nikoli ni skrival, da rad uživa marihuano, je dodobra razhudila oboževalce nekdanjega vrhunskege angleškega nogometaša Paula Gascoigna, ki se že vrsto let spopada s prekomernim pitjem alkohola in depresijo. Objavil je namreč fotografijo angleškega nogometaša pri 20-ih in 47-ih in želel opozoriti, kaj človeku naredi zloraba alkohola, pod njiju pa za primerjavo dodal svoji, nad kateri je pripisal, kaj človeku naredi zloraba marihuane. Razlika je očitna.

Že vrabci čivkajo, da ima Snoop Dogg izredno rad marihuano, zaradi katere je že večkrat prišel v navzkriž z zakonom. Kadil jo je pred kamero, pogosto je tudi poziral ob zelenem kupčku. Nekoč je izjavil, da pred svojimi nastopi nikoli ni vinjen, da pa redno kadi marihuano. ''Vedno sem pod vplivom marihuane, še nikoli nisem nastopil 'čist','' je dejal leta 2010.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S svojo nedavno objavo na Instagramu je šel vseeno nekoliko predaleč, za kar jih je dobil po prstih – ne le od uporabnikov družbenega omrežja, pač pa tudi Paula Gascoigna, ki mu ni ostal dolžan in mu je vrnil s precej žaljivo objavo, začinjeno s sočnim jezikom.

Dobrodošli na krovu jahte, na kateri uživa Ronaldo
Preberi še
Dobrodošli na krovu jahte, na kateri uživa Ronaldo

Jedro spora? Slavni raper je delil dve fotografiji danes 52-letnega nekdanjega nogometnega zvezdnika – pri 20-ih in 47-ih – na katerih se iz letala vidi, kaj so težave z alkoholom naredile njegovemu obrazu. Ti fotografiji je primerjal s svojima pri istih letih in želel pokazati, da je za telo alkohol precej nevarnejši od trave.

Paul Gascoigne
Paul Gascoigne FOTO: Profimedia

Nekoč popularni Gazza se sicer kar ne more izviti iz primeža alkohola. Nedavno je na na dan pricurljal posnetek, na katerem je prepeval sekstaško pesem, v kateri je žalil papeža in irsko republikansko armado (IRA).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382