Moskisvet.com
Rešilec

Novice

Snemal ju je, medtem ko sta seksala v rešilcu

J.V.
24. 10. 2013 07.49
4

Neznanega moškega iz Londona je prevara njegovega dekleta tako zelo prizadela, da se ji je odločil maščevati z vročim posnetkov, ki ga je ujela skrivna kamera in ga poslal vsem svojim prijateljem. Pod posnetek pa je zapisal: 'Tako to počne moja bivša!“

Seksi medicinska sestra
Seksi medicinska sestra FOTO: iStockphoto

Jezen nad prevaro dekleta, s katero sta skupaj živela nekaj let, se je moški iz Londona odločil, da objavi posnetek svoje bivše v 'akciji'. 31-letnik je bil menda dalj čas sumničav, da se njegovo dekle za njegovim hrbtom videva z drugim, da bi prišel zadevi do dna, je v reševalno vozilo in njuno stanovanje namestil skrivno kamero. Oba sta bila namreč zaposlena na urgenci v središču Londona, njegovi sumi pa so hitro postali upravičeni.

Ujel jo je med seksom s sodelavcem

Kamere so jo ujele, ko se je v zadnjem delu reševalnega vozila na skrivaj dobila s sodelavcem in si z njim privoščila vroč seks. Prevarani moški je posnetek po elektronski pošti poslal vsem prijateljem in v sporočilo zapisal: „Potem ko je ona povedala svojo verzijo zgodbe, je sedaj tukaj moja. Vse vam bo jasno po ogledu posnetka. Videli boste, da je z njim seksala v rešilcu in da so bila ogrožena številna življenja ljudi, medtem ko sta se prepuščala strastem.“ Sporočilo je vsebovalo tudi številna seks sporočila, ki si jih je par izmenjeval v mesecih pred razhodom in nekaj njunih domačih vročih posnetkov.

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497