Moskisvet.com
Slowatch - 3

Novice

Slowatch in HUBLOT sta najavila sponzorstvo prestižne prireditve Nogometna Gala SPINS XI 2016

A.B.
08. 12. 2015 13.51
0

Od urarskih mojstrovin in revolucionarnih materialov, do sodelovanj na svetovnem nivoju kot so FIFA World Cup ™, UEFA EURO2016 ™ ali Ferrari je HUBLOT z "Art of Fusion" filozofijo, prenesel tradicijo v prihodnost.

Danes je švicarsko podjetje luksuznih ur, ki je znano po svojih še nikoli preje videnih vrlinah v urarski industriji, kot so drznost, inovativnost in kombinacija različnih materialov osvojilo še slovenski nogometni svet.

Slowatch - 1
Slowatch - 1 FOTO: Slowatch

Poleg glavnih partnerjev v svetu nogometa, je HUBLOT ustvaril ekskluzivni klub ambasadorjev, s katerimi deluje z roko v roki. Legenda Pele, "the Special one" José Mourinho, Bayern München, Paris Saint-Germain, Chelsea, Ajax Amsterdam, Juventus iz Torina so le nekateri izmed njih. "Povezanost je v delitvi. Če ne deliš, boš izpadel. HUBLOT je bil srečnež in ima to dolžnost, da nekaj tega uspeha deli."

Naslednje leto 17. maja 2016 bo na prestižnem dogodku Nogometna Gala Spins XI 2016 izbran najboljši nogometni igralec v sezoni 2015/2016. Za nagrado bo prejel prestižno ročno uro HUBLOT Big Bang Steel Ceramic. Klub Goodlife, ki se nahaja na Ljubljanskem gradu je bil gostitelj ekskluzivnega večera z najboljšimi slovenskimi nogometaši, predstavniki HUBLOT-a in drugimi slavnimi ter VIP udeleženci. Večer je s plesnim talentom popestrila skupina Birds of Paradise z Nadiyo Bychkovo.

Slowatch - 2
Slowatch - 2 FOTO: Slowatch

Matjaž Šteblaj in Matej Bregant, direktorja Slowatch-a: "V podjetju Slowatch smo ponosni na to partnerstvo. Veseli smo, da v Sloveniji zastopamo tako prestižno znamko kot je HUBLOT, ki nam tovrstna partnerstva omogoča. V svetu se prestiž druži z nogometom in temu trendu sledimo tudi v podjetju Slowatch. Naj se najboljši družijo na nogometnem igrišču kot tudi izven njega. HUBLOT ljubi nogomet!”

Slowatch - 3
Slowatch - 3 FOTO: Slowatch

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497