Moskisvet.com
Princ Harry - 3

Novice

Slovo za princa Harryja

N.J.
05. 03. 2015 08.08
2

V medije je pricurljala novica o britanskem princu Harryju. Čeprav je veliko obetal kot vojak, naj bi se Harry kmalu poslovil od vojaškega dela.

Čeprav kensingtonska palača še ni uradno potrdila njegovega odhoda iz vojske, mediji poročajo, da naj bi se Harry v prihodnje posvetil pisarniškemu in dobrodelnemu delu. 

Viri blizu Harryja so za angleške medije razkrili, da se je Harry za odhod iz vojske odločil ob prireditvi za vojne veterane, ki so v boju utrpeli poškodbe. V prihodnosti naj bi se bolj posvečal dobrodelnosti.

Harry je sicer delal kot vojaški pilot, udeležil se je tudi misije v Afganistanu. Po triletnem usposabljanju je leta 2013 poveljeval na jurišnem helikopterju apache in opravljal vlogo kopilota-strelca.

Harry, v vojski znan tudi kot Captain Wales (Kapitan Wales), je Afganistan sicer prvič obiskal leta 2008, a so za njegovo prisotnost po dobrih dveh mesecih izvedeli pri neki avstralski reviji, zato so ga poslali v domovino, saj naj bi bili zaradi izdaje tega podatka ogroženi njegovi sovojaki.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497