Moskisvet.com
Steklena fasada bo omogočila odprte poglede na ljubljanski grad, hkrati pa bo objektu dajala videz večje zračnosti.

Novice

Oglas

Slovenski nepremičninski trg dobiva nove razsežnosti

A.P.
22. 09. 2020 06.00
0

Neuhaus Kolodvorska, ki bo svoja vrata odprl prihodnje leto jeseni, bo kot prvi tovrstni objekt pri nas, znotraj iste stavbe nudil hotel in stanovanja s hotelskimi storitvami. V 10-nadstropni stolpnici bo na voljo 55 enot.

Objekt se bo tako navzven kot navznoter kosal s podobnimi objekti v tujini, pri čemer pa ne bo umanjkala oblikovalska nota, ki bo jasno izražala, da ste gost hotela v Ljubljani. ''V ospredju ne bodo vpadljiv dekor in nenavadne oblike, kar pa ne pomeni, da objekt ne bo izstopal,'' pojasnjuje Peter Cesar, arhitekt in investitor iz podjetja Neuhaus nepremičnine, ki je glavni investitor projekta. Funkcionalni in dobro premišljeni tlorisi so primerni tako za poslovneže kot družine, veliki bivalni prostori pa zanimiva alternativa malim hotelskim sobam. Različni uporabniki bodo tako objektu vdihnili prav poseben duh in energijo.

Različni uporabniki bodo objektu vdihnili prav poseben duh in energijo.
Različni uporabniki bodo objektu vdihnili prav poseben duh in energijo. FOTO: Arhiv naročnika
Velikost stanovanj se bo raztezala od 35 do 79 m2, možnost kratkoročne oddaje v najem pa zagotavlja odličen donos na naložbo.

Klasično zunanjost bo v tem primeru nadomestila steklena fasada, ki bo omogočila odprte poglede na ljubljanski grad, hkrati pa bo objektu dajala videz večje zračnosti. Komplement precizni izvedbi interierja in vrhunskim materialom bodo pametne inštalacije, s katerimi bodo lahko uporabniki stanovanj nadzorovali in upravljali stanovanje. Za piko na i bo najvišja etaža opremljena z velikim zunanjim bazenom in zazelenjeno teraso. V pritličju pa bodo recepcija, kavarna, co-working prostor in fitnes.

Najvišja etaža bo opremljena z velikim zunanjim bazenom in zazelenjeno teraso.
Najvišja etaža bo opremljena z velikim zunanjim bazenom in zazelenjeno teraso. FOTO: Arhiv naročnika

»Nov poslovni model je predvsem primeren za vse, ki v nakupu stanovanj iščejo dobro naložbo. Storitev trženja stanovanj v kratkoročni najem nudi nekajkrat boljši donos od klasične oddaje. Poleg omenjene storitve pa bomo vsem stanovalcem nudili storitve čiščenja, pranja, rezervacije vstopnic, organizacije gostinskih storitev, organizacijo prevozov in podobno,« še dodaja Iztok Lampič, investitor iz podjetja Neuhaus nepremičnine.

Steklena fasada bo omogočila odprte poglede na ljubljanski grad, hkrati pa bo objektu dajala videz večje zračnosti.
Steklena fasada bo omogočila odprte poglede na ljubljanski grad, hkrati pa bo objektu dajala videz večje zračnosti. FOTO: Arhiv naročnika
Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382