Moskisvet.com
Jani Brajković

Novice

Znani Slovenec si je omislil to ''grozno'' frizuro

A.P.
08. 04. 2020 10.09
2

V času pandemije koronavirusa in karantene so zaprti tudi frizerski saloni in marsikdo se je te dni odločil, da ne bo čakal do takrat, ko bo konec samoizolacije in se bo svet vrnil v ustaljene tirnice. Če vas je nedavno s pobrito glavo šokiral Jan Plestenjak, kaj potem poreči na frizuro, ki si jo je omislil Jani Brajkovič?

Slovenski kolesarski as Janez Brajkovič, ki je preteklo leto iskreno spregovoril o bulimiji, motnje hranjenje pa so bile tudi posreden vzrok za pozitiven dopinški test, za kar je s strani Mednarodne kolesarske zveze dobil UCI 10-mesečno prepoved nastopanja, se te dni, tako kot večina izmed nas, zadržuje doma.

Jani Brajkovič
Jani Brajkovič FOTO: POP TV

Slovenski kolesar, ki so mu nekoč napovedovali zares bleščečo kariero, se je, tako kot veliko Slovencev te dni, odločil, da glede pričeske stvari vzame v svoje roke. Pograbil je aparat za striženje las, a si ni pobril vseh, tako kot Jan Plestenjak in kot to stori sicer, ampak le po temenu, ob strani pa si pustil daljše.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Brajković osupnil s fotografijo svoje noge
Preberi še
Brajković osupnil s fotografijo svoje noge

''Moja 'ostani doma' pričeska. Nič ni narobe, če se človek kdaj norčuje iz samega sebe,'' je zapisal Brajkovič, za katerega verjamemo, da si bo pred prvim izhodom iz stanovanja skrajšal tudi lase ob strani.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400