Moskisvet.com
seksi slovenski gasilci - 11

Novice

Slovenske gasilke vroče kot še nikoli!

N.J.
22. 12. 2014 07.51
12

Gasilski koledarji so nekoč vključevali za prebivalce najbolj nujne podatke – v bistvu so bili to setveni koledarji z zapisom krstnih imen, manjkal pa ni niti zapis, v kakšnem položaju je luna. Fotografije so bili bolj ali manj utrinki njihovega dela. Dandanes so koledarji velika promocijska poteza, zato ni nič nenavadnega, da sledijo svetovnim trendom, in tako tudi slovenski gasilci vse pogosteje izdajajo malce drugačne – razgaljene koledarje!

seksi slovenski gasilci - 14
seksi slovenski gasilci - 14 FOTO:
Na POP TV prihaja šov Gasilci: Enota 14! Ultimativna preizkušnja znanja in poguma!

Bogata nagrada: 50.000 EVROV!

Dekleta in fantje, ki nesebično pomagajo ljudem v stiski, se podajo, zato da bi komu rešili življenje, tako v ogenj kot v vodo ali se izpostavljajo drugim nevarnim situacijam. Zadnja leta pa vse pogosteje skrbijo tudi za spočite oči državljanov in državljank. In če so sprva obleke za fotografiranje slačili le fantje, smo lahko Slovenci ponosni na kar nekaj pogumnih (in razgaljenih) deklet – gasilk.

Članice A iz PGD Hajdoše posnele vroči koledar - 5
Članice A iz PGD Hajdoše posnele vroči koledar - 5 FOTO: Stanko Kozel

Članice PDG Bistrica ob Dravi se letos niso prvič opogumile. Koledar prodajajo po 10 evrov, na njem pa je kar nekaj seksi prizorov, ki bi popestrili fantovske oziroma moške prostore. Podobno so storile že lani, ko so se jim ob bok postavile tudi članice PGD Hajdoše, ki so stavile, da se bodo, če bodo zmagale na olimpijadi, fotografirale za vroči gasilski koledar 2014. Držale so obljubo in pripravile koledar, katerega del sredstev od prodaje so nato preusmerile v dobrodelne namene.

Popestritev, ki bo grela predvsem dekleta vse leto 2015, so pripravili tudi člani PGD Unec, ki koledar prodajajo po 12 evrov, izkupiček pa bodo namenili nakupu novega gasilnega vozila, ki ga krvavo potrebujejo, da bi lahko tudi v prihodnje pomagali ljudem v nesreči, predvsem v naravnih katastrofah žledoloma in poplav, ki so njihovo območje v preteklosti najbolj prizadeli. »To je koledar, ki ga mora imeti vsaka ženska. In to je koledar, ki bi ji ga kupil vsak pravi moški!« so zapisali na svoji strani.

seksi slovenski gasilci - 9
seksi slovenski gasilci - 9 FOTO:
Kdo bo prejel naziv najboljšega gasilca, gasilskega društva in bogato denarno nagrado – 50.000 evrov?

Razgaljeni so se fotografirali tudi gasilci PGD Šoštanj - mesto, ki so na Facebooku poleg fotografije s koledarja objavili še žalostno zgodbo. Ravno ko so bili zbrani za fotografiranje, je namreč zazvonil njihov pozivnik, na katerem se je izpisalo »Nesreča v gozdu, Skorno pri Šoštanju 28«. Vsi so se nemudoma odpravili na intervencijo in pomagali delavcu, ki ga je pri podiranju dreves pokopalo drevo in ga hudo poškodovalo. Šlo je za njihovega znanca, prijatelja, ki je bil nato 17 dni v komi, amputirali so mu nogo, vendar je preživel. Gasilci so se odločili, da bodo fotografiranje vseeno opravili, čeprav naknadno, sredstva od prodaje pa bodo namenili družini poškodovanega kolega za pomoč pri nadaljnjem zdravljenju.

seksi slovenski gasilci - 7
seksi slovenski gasilci - 7 FOTO:
Tudi pri GRS Kranj so pogumneži odvrgli oblačila, s prodajo seksi koledarja, ki je, mimogrede lahko super darilo za dekleta, pa zbirajo sredstva za 11-letnega Roka Smoleja, ki otroštvo preživlja na invalidskem vozičku in potrebuje dvigalo, ter 15-letno Ano s cerebralno paralizo, ki potrebuje voziček. Kot so dejali, bo pomoči ob prodaji koledarja deležna tudi razvojna ambulanta Osnovnega zdravstva Gorenjske, ki ji bodo poskušali kupiti pripomočke za razvoj gibalno oviranih otrok

Prijave zbiramo od 21.12. 2014 do 25.1.2015!

Dajmo jim, kar si zaslužijo!

Dejstvo je, da gasilci rešujejo življenja, ko vsi rešujejo sebe. So heroji, ki ohranjajo mirne živce, ko vse zajema panika. In so junaki, ki ohranjajo trden korak, ko vsem odnaša tla pod nogami.

Samo zato, ker jim to narekuje srce, ne za denar in ne za slavo. Slovenci jim, glede na raziskave, zaupamo. Čas je, da jim končno damo priznanje in prepoznavnost. Spoštovanje in čast, ki si ju zaslužijo.

seksi slovenski gasilci - 13
seksi slovenski gasilci - 13 FOTO:
Na POP TV pripravljamo najbolj junaški resničnostni šov o pogumu, človeški drami in dobrodelnosti. Izmed vseh prijavljenih prostovoljnih gasilcev bomo izbrali 14 najpogumnejših, najbolj požrtvovalnih, borbenih in zanimivih, ki se bodo skozi oddaje borili za naziv najboljšega gasilca, najboljšega gasilskega društva in bogato denarno nagrado – 50.000 EUR!

Za dodatna vprašanja pokličite na telefonsko številko 01 589 35 67!
Imaš hladno kri, ko se topi jeklo? Popolno koncentracijo, ko vdih pomeni izgubo zavesti? Osredotočen pogled, ko vse uide nadzoru?

Častno zastopaj svoje društvo in postani najboljši prostovoljni gasilec ali gasilka v Sloveniji!

KDO? Prijavijo se lahko vsi prostovoljni gasilci in gasilke, ki bodo kos zastavljenim nalogam, s katerimi se bodo soočali vsak dan.

KJE? Prijavnico najdete tukaj: www.gasilcienota14.si


Prijave zbiramo od 21. 12. 2014 do 25. 1. 2015, oddaja pa bo na POP TV spomladi 2015!

seksi slovenski gasilci - 5
seksi slovenski gasilci - 5 FOTO:


KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497