Moskisvet.com
Obožuje čipkasto seksi spodnje perilo. Dostikrat nosi tudi korzet, občasno pa celoten komplet popestri še s kakšnimi samostoječimi nogavičkami.

Novice

Slovenska zajčica obožuje čipke

U.S.
20. 03. 2013 09.03
27

Zvezdnice kot po tekočem traku objavljajo svoje razgaljene fotografije. Več kot očitno temu sledijo tudi domače lepotičke, ki se vse pogosteje nastavijo objektivom pomanjkljivo oblečene. Povsem brez sramu. "V tem ne vidim nič spornega," se je strinjala tudi zajčica Amanda Šabič, ki je pred kratkim presenetila z objavo svoje vroče fotografije.

Amanda je pred dnevi na svojem profilu objavila precej razgaljeno fotografijo.
Amanda je pred dnevi na svojem profilu objavila precej razgaljeno fotografijo. FOTO: Facebook

Amanda Šabič, prikupna Playboyeva zajčica, je navajena poziranja v zapeljivih oblačilih. Rada pa na družbenem omrežju objavi tudi kakšno svojo sliko v spodnjem perilu ali v kopalkah, saj v tem ne vidi nič spornega. "Fotografija, ki sem jo nazadnje objavila, je nastala med snemanjem natečaja in mi je bila zelo všeč, saj je izpadla povsem spontano, zato sem se tudi odločila, da jo delim s prijatelji na Facebooku," nam je pojasnila 23-letnica, ki je pozirala že za številne revije, nastopila v glasbenih videospotih in v filmu.

Golote se ne sramuje

Zakaj po njenem mnenju dekleta tudi sicer rada objavljajo svoje razgaljene fotografije? "Očitno zato, ker so samozavestne in se ničesar ne sramujejo. Jaz vem, da sem s svojo postavo zadovoljna, saj tudi delam na tem, da ostajam v formi. Najbolj ponosna sem na svojo zadnjico. Imam rada obline, medtem ko mi presuhe postave niso najbolj všeč," je o svojem okusu spregovorila lepotička.

Za čvrsto zadnjico redno trenira

Za svojo izklesano telo skrbi skozi celo leto. Pozimi pridno vadi z osebnim trenerjem, ko je zunaj lepo vreme, se večkrat odpravi v naravo. "Velikokrat grem na sprehod na Rožnik ali na Šmarno s svojim psom in sestro. Glede prehrane pa nisem preveč izbirčna. Imam to srečo, da kilogramov ne pridobivam prav hitro. Očitno imamo to v družini," nam je še zaupala postavna temnolaska, ki prisega na čipkasto perilo. "Rada nosim seksi, čipkasto spodnje perilo, brez tangic ne gre, pa tudi brazilke so mi všeč, ne maram in ne nosim pa običajnih 'gat'. Imam pa rada tudi korzete ter obvezno na vsake toliko dodam kakšne seksi samostoječe nogavičke."

Obožuje čipkasto seksi spodnje perilo. Dostikrat nosi tudi korzet, občasno pa celoten komplet popestri še s kakšnimi samostoječimi nogavičkami.
Obožuje čipkasto seksi spodnje perilo. Dostikrat nosi tudi korzet, občasno pa celoten komplet popestri še s kakšnimi samostoječimi nogavičkami. FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497