Moskisvet.com
Inja Zalta

Novice

To je trenutno najbolj seksi Slovenka!

N.J./J.V.
07. 08. 2015 09.17
22

Inja Zalta je ime, o katerem bomo v prihodnosti zagotovo slišali še veliko. Mlada igralka, ki se je z mediji prvič srečala pri rosnih 14 let, je namreč pred kratkim postala del igralske zasedbe nove slovenske serije Usodno vino, nam pa med drugim razkrila tudi to, kako bo preživela letošnje poletje.

Telenovela Usodno vino - 4
Telenovela Usodno vino - 4 FOTO: POP TV
Jeseni na POP TV prihaja nova slovenska romantična serija Usodno vino. Nastopili bodo mnogi znani in uveljavljeni slovenski igralci, družbo pa jim bodo delala mlada imena in naturščiki, ki so prvič stopili pred filmske kamere. V glavnih vlogah bosta zaigrala Inja Zalta in Klemen Janežič. Inja je v medijski svet vstopila pri 14-ih letih po zmagi na najstniškem lepotnem tekmovanju. Kasneje je veliko delala kot fotomodel in postala obraz mnogih znanih znamk.

Leta 2008 si zmagala na tekmovanju za Naj smrkljo. Si že takrat vedela, da si želiš ostati v medijskem svetu?

Ne, tega nisem vedela in o tem nisem razmišljala. Takrat sem bila skoraj še otrok.

Inja Zalta
Inja Zalta FOTO: Instagram

Kaj ti pomeni, da so te izbrali za vlogo v novi seriji? Nam lahko izdaš kakšne podrobnosti o liku, ki ga boš igrala?

Ta vloga mi veliko pomeni. Nisem je pričakovala in sem zelo vesela, da sem dobila to priložnost. Nina je zelo čustvena, vročekrvna, včasih občutljiva, pogumna in izjemno poštena.

Si tudi sicer ljubiteljica podobnih serij?

Ko sem bila še mlajša, sem telenovele z veseljem gledala. Rada imam različne filme, ne glede na žanr. Od nekdaj sem imela rada bolj nenavdne filme.

Nastopaš tudi v filmu Všečkana. Tvoj lik se znajde sredi škandala, ko v javnost pricurlja posnetek seksa. Kakšno je sicer tvoje mnenje glede objavljanja osebnih utrinkov na socialnih omrežjih?

Ne odobravam obsedenosti današnjega sveta, predvsem mladih, z objavljanjem zasebnih stvari na socialnih omrežjih z namenom pridobivanja lajkov, pozornosti in prikazovanja sebe v najlepši luči. Podirajo se meje med javnim in zasebnim, zato se podobne stvari kot v filmu Všečkana, dogajajo prepogosto.

Številni znani menijo, da je njihova 'dolžnost' do oboževalcev, da razkrijejo tudi podrobnosti o svojem zasebnem življenju, druge pa so zelo skrivnostne. Kaj meniš o tem?

Vsak naj dela kar mu ustreza in se mu zdi prav...

Te kaj vleče v tujino?

Zelo. Rada potujem, se učim, ter spoznavam nove ljudi in izzive. V bližnji prihodnosti nameravam za nekaj časa v tujino.

Kako boš preživela letošnje poletje?

Letošnjih poletnih počitnic ne bo, saj snemamo serijo. Sem pa že preživela pomlad v Indoneziji in začetek poletja na Braču.

Po nastopu v seriji se bo tvoja prepoznavnost v Sloveniji še povečala. Imaš že zdaj kaj težav z oboževalci?

Meh … (smeh)

Če bi te kdo od oboževalcev povabil na zmenek - bi se odzvala na povabilo?

Ne, imam fanta.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400