Moskisvet.com
masturbiral na plaži

Novice

Slovenec ob dolgčasu masturbira

N.J.
18. 08. 2014 07.59
35

V naši spletni anketi smo vas spraševali, na kaj najprej pomislite, ko se zjutraj zbudite, in kaj počnete, ko vam je dolgčas. Rezultati so precej presenetljivi.

Največ, kar 45 odstotkov vseh vprašanih je odgovorilo, da je prva misel zjutraj misel na seks, ko jim je dolgčas, pa kar 28 odstotkov vprašanih najraje masturbira – 20 odstotkov žensk in 28 odstotkov moških.17 odstotkov jih iz dolgčasa seksa, 15 odstotkov pa brska po seksu. In če bi o vseh navdušenih tekačih in športnikih, ki jih je mogoče videti zunaj, mislili, da veliko Slovencev dolgčas preganja s športom, nas je presenetilo, da to počne le 5 odstotkov vprašanih.

Očitno si znajo ženske bolje organizirati čas, saj jih je 25 odstotkov odgovorilo, da jim ni nikoli dolgčas. Med moškimi je odstotek takšnih nekoliko nižji, 17 odstotkov.

Jutra pa očitno niso najbolj produktivna za 9 odstotkov vprašanih, saj so odgovorili, da zjutraj ne morejo razmišljati, enak odstotek jih zjutraj najprej pomisli na službo. O zajtrku razmišlja le 7 odstotkov vprašanih. Rezultate anket si lahko ogledate na spodnjih slikah.

 

 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400