Moskisvet.com
Brane, pomagaj! - 5

Novice

Ko to počnejo slavni ...

N.J.
22. 09. 2015 08.04
6

Spolno življenje si lahko popestrimo na tisoč in en način. Medtem ko nekaterim dovolj vznemirjenja zagotovi že skupen ogled filma za odrasle, novo spodnje perilo ali kakšen erotični pripomoček, drugi popestritev iščejo z izmenjavanjem partnerjem, svingerstvom. Pred vami je nekaj parov iz sveta znanih, ki so za svinganje oziroma so vsaj bili zagovorniki odprtih zvez ...

Will Smith in Jada Pinkett Smith
Will Smith in Jada Pinkett Smith FOTO: Reuters

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt in Angelina Jolie FOTO: Reuters
Will Smith in Jada Pinkett Smith sta poročena vse od leta 1997. O njunem zakonu je bilo napisanega že veliko lepega in manj lepega, omenjala se je celo ločitev, skoki čez plot in še marsikaj. Jada je glede domnevnih Willovih skokov čez plot v enem izmed intervjujev dejala, da lahko Will počne, kar želi, vse dokler se zvečer lahko brez slabe vesti pogleda v ogledalo. Kljub vsemu naj bi Will povedal, da sta z ženo svingerja in da imata odprto razmerje, kar naj ne bi vplivalo na njun odnos.

Tudi Brad Pitt in Angelina Jolie naj bi bila za svinganje. Angelina je govorice o tem, da je svingerka, sprožila kar sama. Izjavila je namreč, da to, da sta z Bradom poročena, ne pomeni, da sta tudi prikovana drug na drugega ter da se na kakršen koli način omejujeta. Glede tega, ali je pri tem misli tudi na spolnost, ni jasno. Pojasnila je, da dvomi, da je zvestoba esencialnega pomena v neki zvezi. »Slabše je zapustiti partnerja in slabo govoriti o njem. Midva paziva, da drug drugega ne omejujeva.«

Megan Fox in Brian Austin Green
Megan Fox in Brian Austin Green FOTO: Reuters

Megan Fox in Brian Austin Green sta še eden izmed slavnih parčkov, ki je pristal na seznamu slavnih svingerjev. Spoznala sta se leta 2004, od 2010 pa sta tudi poročena. Megan je preteklosti precejšnje vznemirjenje povzročila z izjavami, da jo prevalijo tudi ženske, ljubila naj bi tudi Olivio Wild. Parček naj bi bil v odprtem razmerju, drug drugemu naj bi dovolila odnose z drugimi.

Justin Timberlake in Jessica Biel
Justin Timberlake in Jessica Biel FOTO: Reuters
Preden sta si obljubila večno zvestobo in postala starša, naj bi imela Justin Timberlake in Jessica Biel odprto razmerje. Razlog pa naj bi bil ta, da se je Justin lahko 'izživel'. Nekaj časa sta bila tako 'prijatelja za seks', drug na drugega nista pritiskala. Ko sta imela dovolj letanja s cveta na cvet, sta se ustalila.

Podobno naj bi imela odprto zvezo tudi pevka Pink in njen mož Carey Hart. Ko se je prevečkrat pojavljal v družbi nekega drugega dekleta, sta se menda odločila za ločitev, a postopka nista izpeljala do konca. Znova sta pristala v objemu drug drugega, a tokrat brez dogovora o dovoljenih skokih v posteljo s tretjimi osebami.

Pink in Carey Hart
Pink in Carey Hart FOTO: Reuters

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497