Moskisvet.com
Veronica Graf

Novice

Slavni nogometaš v orgijah!

N.J.
21. 03. 2014 11.47
6

V sosednji Italiji je izbruhnil pravi škandal, potem ko je Playboyeva zajčica Veronica Graf javno spregovorila o tem, da si je privoščila seks v štiri z nogometašem Balotellijem ter tako prevarala svojega nogometaša.

Starleta Veronica Graf, ki se trenutno mudi v italijanskem resničnostnem šovu Big Brother, je v šovu izjavila, da je pred vstopom v hišo prevarala svojega partnerja, igralca Interja Saphira Taidera. In sicer naj bi si privoščila seks v štiri z Mariom Balotellijem in njegovim bratom ter še enim dekletom.

Javnost pa tega ni izvedela iz resničnostnega šova, temveč preko medijev, kajti ustvarjalci šova so izjavo iz strahu pred tožbo cenzurirali. Če se bodo trditve starlete izkazale za resnične, Balotellija čakajo nove težave. Oboževalci in navijači Milana so ga namreč že blatili zaradi slabe igre, seks škandal pa je zadnje, s čimer bi se želel ukvarjati.

 

Mario Balotelli
Mario Balotelli FOTO: Reuters

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394