Moskisvet.com
Bruno

Novice

Slavni nogometaš razkosal dekle in z njo nahranil pse, zdaj pa spet stoji med vratnicama

A.P.
08. 10. 2019 13.57
0

Desetletje nazaj je brazilski nogometni vratar Bruno Fernandes de Souza storil okruten zločin. Zverinsko je pred sinom ubil svoje dekle, jo razrezal, z deli telesa nahranil pse in zažgal kosti. Sodišče mu je za umor in ugrabitev otroka prisodilo 22 let zapora, a danes Bruno ponovno stoji med vratnicama.

34-letni Bruno Fernandes de Souza je svojo nogometno kariero začel graditi v matičnem klubu Atletico Mineiro, poleg tega pa je branil tudi za dva druga brazilska nogometna velikana – Corinthians in Flamengo. Pri slednjem je bil celo kapetan, zanimanje zanj pa sta izkazala tudi španska Barcelona in italijanski Milan.

Seksala je s trupli in pila njihovo kri
Preberi še
Seksala je s trupli in pila njihovo kri

Med navijači je bila sila priljubljen, dal je celo štiri zadetke – tri iz prostega strela in enega po streljanju enajstmetrovke. Leta 2010 je sledil šok. Klub ga suspendiral, saj se je znašel sredi preiskave umora nekdanje partnerke, s katero je imel tudi otroka. Podrobnosti umora so srhljive. Manekenka in model Eliza Samudio je bila namreč žrtev okrutnega zločina, saj so njeno truplo razrezali, zažgali in z njim nahranili pse.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Bruno je bil spoznan za krivega umora in leta 2013 obsojen na 22 let in tri meseca zapora. Že leta 2017 je odkorakal na prostost – razlog je bil tehnične narave in sicer počasnost sodišča, ki na njegovo pritožbo ni odgovorilo v razumnem roku – in nogometno kariero nadaljeval pri drugoligaškem moštvu Boa Esporteu s katerim je sklenil dvoletno sodelovanje. A njegova svoboda je bila kratke sape oz. pet tekem, saj je njegova izpustitev dvignila veliko prahu in Vrhovno sodišče ga je po številnih protestih poslalo nazaj za zapahe, saj je bila za zamudo delno kriva njegova obramba. Zdaj je zopet svoboden – delno, saj so mu odobrili alternativno prestajanje zaporne kazni, ki jo prestaja v polodprtem oddelku. V zaporu mora biti zgolj čez noč in sicer od 21. ure zvečer do 6. ure zjutraj.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Nekdanjo zunajzakonsko partnerico je Bruno umoril, ker je zahtevala denar za otrokovo preživnino, saj je trdila, da je otrok njegov. Ker ji ga ni želel dati, je šla pravico iskati na sodišče, Bruno pa se ji je maščeval z umorom. Pri tem sta mu pomagala dva prijatelja. Najprej je nekdanjo partnerico zadavil pred očmi otroka – njene krike je preglasila glasna glasba z radia – jo s pomočnikoma razkosal in postregel svojim rotvajlerjem. Njene kosti so zažgali, preostale dele trupla pa zakopali in zalili z betonom, otroka pa oddali znancem v faveli.

Bruno obljublja, da je danes drug človek.
Bruno obljublja, da je danes drug človek. FOTO: Profimedia

Samudiova je izginila leta 2010. Bruno je na sojenju priznal sodelovanje pri ideji o umoru, zanikal pa je, da je pri zravn med umorom. Kljub temu je bil spoznan za krivega. Danes je nekdanji zvezdnik domala prost človek, saj mu je sodišče zaradi vzornega vedenja – za zapahi je prestal dovolj časa, da je bil upravičen do prekvalifikacije – kljub številnim protestom odobrilo selitev na polodprti oddelek. To mu omogoča, da se udeležuje treningov in tekem nižjeligaša Pocos de Caldasoma, čigar upravi se zdi prav, da je Brunu ponudilo novo priložnost v življenju, čeravno se mora v službo voziti 160 kilometrov daleč. A Bruno želi svetu dokazati, da je danes drug človek.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

''Ko bodo ljudje v Pocos de Caldasu spoznali resničnega Bruna, jih bo veliko spremenilo svoje mnenje o meni. Zdaj imam odlično priložnost, da pokažem svoj novi obraz.'' V vratih je debitiral pretekli vikend, na zelenico pa je vstopil v drugem polčasu. V 45 minutah so tekmeci ogreli njegove dlani, ne pa tudi žoge pospravili za njegov hrbet. Maloštevilni gledalci so ga dobro sprejeli in pozdravili zmago njegove ekipe z 2:0.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342