Moskisvet.com
Kevin Smith

Film/tv

Slavni Kevin Smith obljublja orjaški projekt 

U.K.
31. 07. 2018 11.59
0

Kevin, ki je eden najbolj kultnih režiserjev, je sporočil, da pripravlja nekaj velikega. 

"Končal sem s pisanjem velike stvari," je zapisal Kevin na Instagramu. "Gre za moj največji projekt do sedaj in če bodo šefi zgoraj potrdili, bo to projekt z največjim proračunom do sedaj. Zaželite mi srečo ..." Kevin je še dodal, da upa, da bomo film videli že prihodnje leto.    

Potrebno je poudariti, da njegova filma Yoga Hosers in Tusk nista bila pretirano uspešna. Kevin ni želel povedati kaj več o svojem projektu in vsaj za enkrat bomo morali še počakati, da vidimo kaj nam je skuhal nepredvidljivi režiser. Njegovi oboževalci pričakujejo, da bo šlo za kakšen stripovski blockbuster, oboževalci njegovih indie zadev pa upajo, da bo vendarle režiral kaj v stilu kultnih filmov Clerks, Mallrats ali Chasing Amy. Pred časom je Kevin dejal, da se ne misli spuščati v delo z Marvelom ali serijami Star Wars, po drugi strani pa očitno gre za visoko proračunski film in tako lahko pričakujemo nekaj povsem novega.  

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394