Moskisvet.com
Dwayne Johnson

Novice

Slavni mišičnjak bi lahko postal novi predsednik ZDA

M.S.
01. 12. 2023 05.00
0

Zvezdnik Dwayne Johnson je nedavno razkril, da ga je več političnih strank prosilo, naj kandidira za predsednika. Kljub visoki podpori v anketah trenutno zavrača kandidaturo in poudarja druge življenjske prioritete, med drugim svojo vlogo ponosnega očeta treh deklet.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški igralec Dwayne Johnson je v nedavnih intervjujih večkrat povedal, da ga je več političnih strank prosilo, naj kandidira za predsednika. Zvezdnik je priznal, da je bil sprva presenečen, da se lahko njegovo ime uporablja za širjenje političnih ideologij. V nedavnem intervjuju na podcastu s Trevorjem Noahom je razkril, da je ob koncu lanskega leta prejel številna sporočila, v katerih ga stranke spodbujajo k prijavi za predsedniško kandidaturo.

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson FOTO: Profimedia
Znani igralec razkril, kako je izgubil nedolžnost
Preberi še
Znani igralec razkril, kako je izgubil nedolžnost

"Noro in divje je, da me prosijo, naj kandidiram za predsednika, in nikoli ne preneha biti neverjetno," je priznal 51-letni igralec. Zvezdnik je razkril, da je nedavna anketa pokazala, da bi imel veliko podporo, saj ga je skoraj 50 odstotkov Američanov podprlo pri kandidaturi. "Še nedolgo nazaj sem se boril za pičlih 40 dolarjev na tekmo in upal, da bom dobil brezplačen obrok," je priznal igralec, znan pod vzdevkom The Rock.

Dwayne 'The Rock' Johnson
Dwayne 'The Rock' Johnson FOTO: Profimedia
To je najbolj seksi plešasti moški na svetu
Preberi še
To je najbolj seksi plešasti moški na svetu

V nadaljevanju se je zvezdnik zahvalil vsem za podporo kot morebitnemu predsedniku in povedal, da ne izključuje kandidature v prihodnosti, vendar ima trenutno v življenju druge prioritete. "Sem ponosen oče treh deklet. Imam 22-letnico ter 7- in 5-letnico," je zaupal zvezdnik in dodal, da danes ob najstarejši hčerki čuti krivdo, ker je bil zaradi poklica večkrat oddaljen od nje. "Tokrat želim biti dober očka svojima najmlajšima puncama in to je zame najpomembnejše," je priznal 51-letni oče.

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson FOTO: Profimedia
Dwayne Johnson iz zaročenca Lindsey Vonn naredil moškega
Preberi še
Dwayne Johnson iz zaročenca Lindsey Vonn naredil moškega

Vse oboževalce Dwayna Johnsona pa čaka to soboto, 2. decembra, ob 20. uri akcijski film Nebotičnik na POP TV. Nekdanji vodja specialne enote za reševanje talcev pri FBI in vojni veteran Will Sawyer po amputaciji noge ocenjuje varnost za nebotičnike. S svojo družino živi v najvišji in najvarnejši stavbi na svetu v Hong Kongu, znani kot The Pearl, kjer skrbi za varnost, a izpostavlja določene pomanjkljivosti v nebotičniku. Kljub zagotavljanju nadrejenih, da je stavba brezhibna, pa jo napadejo teroristi in zajamejo jo ognjeni zublji. Vso odgovornost za nastalo situacijo teroristi prevalijo na Sawyerja, ki mora, medtem ko je na begu, najti odgovorne za nastalo nesrečo, oprati svoje ime in rešiti svojo družino, ki je ujeta v goreči stavbi nekaj nadstropij nad razplamtenim ognjem.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400